Tσίπρας από Μπρατισλάβα: Να μην συνεχίσει να υπνοβατεί η Ευρώπη

Tσίπρας από Μπρατισλάβα: Να μην συνεχίσει να υπνοβατεί η Ευρώπη Facebook Twitter
3

"Να μην συνεχίσει να υπνοβατεί η Ευρώπη σε λάθος κατεύθυνση", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στην Μπρατισλάβα. 

 

«Είναι η πρώτη συζήτηση μετά τη βρετανική ψήφο. Ελπίζω να μπορέσουμε να βρούμε μία κοινή βάση, μία θετική βάση.

 

Αυτό που χρειάζεται τώρα η Ευρώπη είναι ένα νέο όραμα και μία συγκεκριμένη ατζέντα για αλλαγή. Χρειαζόμαστε μία κοινωνική Ευρώπη με ανάπτυξη, απασχόληση και ευημερία για όλους τους ανθρώπους της, για τους νέους και για όλους τους πολίτες της. Χρειαζόμαστε μία Ευρώπη η οποία να μπορεί να διαχειριστεί το μεταναστευτικό αποτελεσματικά και με ένα τρόπο ανθρώπινο.

 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που δεν πρέπει να κάνει η Ευρώπη είναι να συνεχίσει να υπνοβατεί προς τη λάθος κατεύθυνση. Ευχαριστώ πολύ.»

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΑΡΚΑ

Πολιτική / Απάντηση ΥΠΕΞ σε Τουρκία για θαλάσσια πάρκα: Είναι παράνομα, δεν δημιουργούν τετελεσμένα

Η Τουρκία ανακήρυξε δύο «εθνικά θαλάσσια πάρκα» στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, τα όρια των οποίων εκτείνονται και πέραν των τουρκικών χωρικών υδάτων
THE LIFO TEAM
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Πολιτική / Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τους Δούρου, Πολάκη και Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»

Το σποτ των 47 δευτερολέπτων «δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε μεθοδεύσεις, αρνητικές ειδήσεις και μύθους που στοχευμένα διαδόθηκαν και αναπαράγονται εδώ και μήνες» - Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
THE LIFO TEAM
Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Το πλέον γαμάτο θα είναι να ανέβει σε κανά πόντιουμ ο Αλέξης και να μιλήσει για τον κίνδυνο ανόδου του λαϊκισμού και του εξτρεμισμού στην Ευρώπη.