Συνελήφθη 27χρονος Γερμανός ύποπτος για τρομοκρατία- Αποθήκευε εκρηκτικά υλικά

Συνελήφθη 27χρονος Γερμανός ύποπτος για τρομοκρατία- Αποθήκευε εκρηκτικά υλικά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Κομάντος των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας συνέλαβαν σήμερα στην ανατολική πόλη Αϊζενχίτενστατ έναν 27χρονο Γερμανό ως ύποπτο ότι αποθήκευε υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως εκρηκτικά, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του κρατιδίου του Βραδεμβούργου.


Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει αν υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση με μαχητές.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας στην Φραγκφούρτη επί του Όντερ, μια μεγαλύτερη γειτονική πόλη, δήλωσε πως ο ύποπτος είναι ένας ντόπιος ο οποίος δεν συνδέεται με τη μετανάστευση. Ερωτηθείς αν ο ύποπτος είναι ισλαμιστής, ο εκπρόσωπος δήλωσε πως "οποιαδήποτε υποψία για τρομοκρατία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί".


Νωρίτερα το περιοδικό Focus ανέφερε πως επίλεκτες μονάδες της γερμανικής αστυνομίας συνέλαβαν έναν 27χρονο Γερμανό ως ύποπτο ότι είχε εκρηκτικά στο διαμέρισμά του και ότι σχεδίαζε επίθεση στο φεστιβάλ της Αϊζενχίτενστατ.
Σύμφωνα με το περιοδικό, ο 27χρονος είχε σχέσεις με σαλαφιστές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΡΑΗΛ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Αντίδραση Άιζενκοτ για στήριξη Τραμπ σε Νετανιάχου: «Μόνο οι Ισραηλινοί μπορούν να επιλέγουν τον ηγέτη τους»

Η αντίδραση του βασικού αντιπάλου του Νετανιάχου στις εκλογές μετά το μήνυμα του Τραμπ ότι «ο Μπίμπι», όπως τον αποκαλεί, υπήρξε «σπουδαίος πρωθυπουργός-πολεμιστής»
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΚΡΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Διεθνή / Απογοήτευση με το διάγγελμα Μακρόν: «Κινδυνεύουμε να δούμε άλλες σκηνές σύγκρουσης στη Γαλλία»

Δεν κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Οι ενώσεις ξενοδόχων και εστίασης τόνισαν ότι, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, θα πάρουν οι ίδιοι τον νόμο στα χέρια τους
THE LIFO TEAM