Εκνευρισμένος ο Λεβέντης στην Τήνο- Το πλοίο έφυγε νωρίτερα και δεν τον πήραν μαζί

Εκνευρισμένος ο Λεβέντης στην Τήνο- Το πλοίο έφυγε νωρίτερα και δεν τον πήραν μαζί Facebook Twitter
3

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης ο οποίος ταξίδεψε στο νησί της Τήνου για τους εορτασμούς της Παναγίας, δεν κατάφερε να επιβιβαστεί στο πλοίο από το οποίο θα γινόταν η ρίψη στεφάνων στη θάλασσα για την επέτειο βύθισης του καταδρομικού πλοίου «Έλλη».

Όπως είπε ο ίδιος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 9:00 το πρωί, αλλά αυτό έγινε δέκα λεπτά νωρίτερα, στις 08:50. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρκετοί επίσημοι που επιθυμούσαν να παρευρεθούν στην τελετή ρίψης στεφανιών, να μείνουν εκτός, μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Λεβέντης.

«Δεν μας πήραν, δεν ξέρω γιατί το κάνανε αυτό, ήταν να φύγουμε στις εννέα, άλλα το πλοίο έφυγε νωρίτερα», δήλωσε ο κος Λεβέντης τονίζοντας πως είχε φτάσει στο σημείο αναχώρησης στις 9 παρά πέντε.

Όταν έμαθε πως στο πλοίο ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, είπε αστειευόμενος: «Μάλλον έγινε συνωμοσία των δυο». «Όλα είναι πιθανά... δεν αποδίδω εγώ δόλο, η Παναγία ενώνει.», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

 

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM