Ζημιές στην παραλία του Τολού από καταιγίδα

Ζημιές στην παραλία του Τολού από καταιγίδα Facebook Twitter
0

Ζημιές στην παραλία του Τολού από καταιγίδα Facebook Twitter

 

Μικρές  ζημιές προκλήθηκαν στην παραλία του Τολού στην Αργολίδα, από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή χθες το απόγευμα. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η δυνατή βροχή παρέσυρε την άμμο στην παραλία, όπως επίσης και τα νερά που κατέβασε από το βουνό, ο γειτονικός χείμαρρος.

 

Επίσης, ο Δημήτρης Κωστούρος τόνισε ότι το δίκτυο υποδομών του δήμου άντεξε στην χθεσινή καταιγίδα και έτσι δεν προκλήθηκαν περαιτέρω προβλήματα. Ακόμη ο δήμαρχος ανέφερε ότι «χθες το απόγευμα βρισκόμασταν σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπίζαμε άμεσα τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκληθούν».

 

Ζημιές στην παραλία του Τολού από καταιγίδα Facebook Twitter

 

Στο μεταξύ, στην Τρίπολη, συνεργεία του δήμου θα προχωρήσουν σήμερα το πρωί στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο δημοτικό κοιμητήριο, εξ αιτίας των δυνατών ανέμων.

 

 

Ειδικότερα, εργαζόμενοι της υπηρεσίας πρασίνου θα απομακρύνουν τα δέντρα που κόπηκαν και προκάλεσαν ζημιές σε τάφους, ενώ θα καθαρίσουν τους χώρους μέσα στο κοιμητήριο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM