Εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά θανάτωσαν οι αρχές του Πακιστάν- Τα τάισαν κοτόπουλο με δηλητήριο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά θανάτωσαν οι αρχές του Πακιστάν- Τα τάισαν κοτόπουλο με δηλητήριο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter
2

Οι αρχές δηλητηρίασαν εκατοντάδες σκυλιά στην νότια πόλη Καράτσι του Πακιστάν, σε άλλη μια προσπάθεια του δήμου της πόλης να περιοριστεί ο πληθυσμός των αδέσποτων που επιτίθενται σε χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο στην μεγαλούπολη των 20 εκατομμυρίων κατοίκων.


Τα πτώματα των σκυλιών βρέθηκαν διάσπαρτα σε περιοχές της πόλης και εργαζόμενοι του δήμου τα περισυνέλεξαν.


«Τουλάχιστον 700 σκυλιά θανατώθηκαν μόλις σε δύο περιοχές στα νότια της πόλης τις τελευταίες δύο μέρες», δήλωσε ο Σάταρ Τζαβάντ, ένας εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής.

Εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά θανάτωσαν οι αρχές του Πακιστάν- Τα τάισαν κοτόπουλο με δηλητήριο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter


Οι αξιωματούχοι εκτιμούν πως η επιχείρηση που διεξάγεται σε όλη την πόλη και ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα έχει αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων αδέσποτων σκύλων, αλλά οι αρμόδιοι δεν έχουν μια πλήρη καταμέτρηση και για τις έξι συνοικίες της πόλης.


Η θανάτωση των σκυλιών διεξάγεται με χρήση δισκίων που περιέχουν δηλητήριο και είναι κρυμμένο σε κρέας κοτόπουλου έχει δεχτεί επικρίσεις από υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων, αλλά ένας άλλος αξιωματούχος της πόλης, ο Μοχάμεντ Ζαχίντ, δήλωσε πως η θανάτωση των ζώων είναι απαραίτητη καθώς οι αγέλες αδέσποτων σκυλιών θέτουν μια απειλή για τους κατοίκους.

Εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά θανάτωσαν οι αρχές του Πακιστάν- Τα τάισαν κοτόπουλο με δηλητήριο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter


Τον περασμένο χρόνο το νοσοκομείο Τζίνα στο Καράτσι νοσήλευσε 6.500 ανθρώπους τους οποίους δάγκωσαν σκύλοι και αυτό το χρόνο, έως σήμερα, έχουν καταγραφεί 3.700 περιστατικά, δήλωσε ο δρ. Σεμίν Τζαμάλι, επικεφαλής της μονάδας επειγόντων περιστατικών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM