H Beyonce λάτρεψε το Παρίσι, έβαλε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και φωτογραφήθηκαν μπροστά στον Πύργο του Άιφελ

H Beyonce λάτρεψε το Παρίσι, έβαλε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και φωτογραφήθηκαν μπροστά στον Πύργο του Άιφελ Facebook Twitter
1
H Beyonce λάτρεψε το Παρίσι, έβαλε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και φωτογραφήθηκαν μπροστά στον Πύργο του Άιφελ Facebook Twitter

H Beyoncé κατάφερε να κάνει 80.000 θεατές να χορεύουν στο Stade de France πριν λίγες μέρες και στέφθηκε επάξια ως η βασίλισσα των φετινών καλοκαιρινών live στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε μερικές μέρες στο Παρίσι πριν αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας Formation world tour και αποφάσισε να τιμήσει την "Πόλη του Φωτός" με μια πολύ προσωπική φωτογράφηση. Παρέα με τη τεσσάρων ετών κόρη της, Blue Ivy, φόρεσαν τα ίδια Gucci φορέματα και βγήκαν στη βεράντα της σουίτας τoυς στο ξενοδοχείο Shangri-La για να ποζάρουν με φόντο τη συγκλονιστική θέα και τον εμβληματικό Πύργο του Άιφελ.

H Beyonce λάτρεψε το Παρίσι, έβαλε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και φωτογραφήθηκαν μπροστά στον Πύργο του Άιφελ Facebook Twitter
H Beyonce λάτρεψε το Παρίσι, έβαλε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και φωτογραφήθηκαν μπροστά στον Πύργο του Άιφελ Facebook Twitter

Τι φωτογραφίες δημοσίευσε η ίδια στην ιστοσελίδα της και έγραψε πόσο ενθουσιασμένη ήταν με το Παρίσι. Όμως αυτές δεν ήταν οι μόνες φωτογραφίες, καθώς όταν νύχτωσε, ήρθε η ώρα για μια ακόμη πόζα με τον σύζυγό της Jay Z, και φυσικά τον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ.

Οι δύο σταρ είχαν επίσης την ευκαιρία να δειπνήσουν στο εστιατόριο που ανήκει στο φίλο τους Jean Imbert, νικητή της τρίτης σεζόν του Top Chef.

H Beyonce λάτρεψε το Παρίσι, έβαλε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και φωτογραφήθηκαν μπροστά στον Πύργο του Άιφελ Facebook Twitter
H Beyonce λάτρεψε το Παρίσι, έβαλε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και φωτογραφήθηκαν μπροστά στον Πύργο του Άιφελ Facebook Twitter

H τραγουδίστρια πάντως σήμερα έχει ακόμη έναν λόγο για να γιορτάζει καθώς ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία MTV Music Video Awards και είναι αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες. Το Lemonade σάρωσε καθώς είναι υποψήφιο για 11 βραβεία και κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και το φαινόμενο Adele που συγκέντρωσε 8 υποψηφιότητες.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM