Σήμερα στη Ροδόπη η κηδεία του Έλληνα μουσουλμάνου που σκοτώθηκε στο Μόναχο

Σήμερα στη Ροδόπη η κηδεία του Έλληνα μουσουλμάνου που σκοτώθηκε στο Μόναχο Facebook Twitter
2

Στη 1.30 μετά το μεσημέρι φθάνει στην Ελλάδα η σορός του 17χρονου Έλληνα Χουσεΐν Νταϊτσίκ, που έχασε τη ζωή στην αιματηρή επίθεση στο Μόναχο.

 Η κηδεία του θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα, με δαπάνες του κράτους, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον Άρατο Ροδόπης.

 Ο υπουργός Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλής και οι βουλευτές της περιοχής, θα παραστούν στην κηδεία.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Χουσεΐν Νταϊτσίκ ήταν ανάμεσα στα θύματα του 18χρονου που άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο. Έχασε τη ζωή του από τα πυρά ενώ προσπαθούσε να σώσει την αδελφή του.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ 89ΧΡΟΝΟΣ ΕΦΚΑ

Ελλάδα / Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: «Μιλούσε για δαίμονες, ότι τον δένουν και τον χτυπάνε» λέει η κόρη του 89χρονου

Η ίδια περιγράφει την κακή σχέση που είχε ανέκαθεν με τον πατέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το μόνο που έκανε ήταν να με φέρει εν ζωή»
THE LIFO TEAM