Νορβηγία: Αστυνομικός έκοψε κλήση στον εαυτό του γιατί δεν φορούσε σωσίβιο

Νορβηγία: Αστυνομικός έκοψε κλήση στον εαυτό του γιατί δεν φορούσε σωσίβιο Facebook Twitter
1

Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, κυρίως εκείνοι που είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή του: όταν φωτογραφήθηκε επάνω σε σκάφος χωρίς να φορά σωσίβιο, νορβηγός αστυνομικός έκοψε πρόστιμο στον εαυτό του.


Ο Αρνε Στάβνες εμφανίσθηκε στις σελίδες της εφημερίδας Verdens Gang στο πηδάλιο περιπολικού στα νερά του νησιού Ουτόγι σε σκηνή της σφαγής 69 ανθρώπων από τον ακροδεξιό Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, την πέμπτη επέτειο της οποίας τίμησε την Παρασκευή η Νορβηγία.


Η φωτογραφία προκάλεσε σαρκαστικά σχόλια αναγνωστών αγανακτισμένων από την απουσία σωσιβίου, το οποίο είναι υποχρεωτικό στη Νορβηγία για τα σκάφη μήκους κάτω των 8 μέτρων.


Ο αστυνομικός αναγνώρισε το σφάλμα και απάντησε αναρτώντας τη φωτογραφία της κλήσης που έκοψε στον εαυτό του, ύψους 500 κορωνών (53 ευρώ).


Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στον περασμένο χρόνο, το 80% των Νορβηγών εμπιστεύεται την αστυνομία, παρά τα κενά που διαπιστώθηκαν στα μέτρα ασφαλείας με αφορμή την επίθεση του Μπρέιβικ, που σκότωσε συνολικά 77 ανθρώπους στις 22 Ιουλίου 2011.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια