Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες από νέα επίθεση στην Γερμανία

Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες από νέα επίθεση στην Γερμανία Facebook Twitter
10

Μία γυναίκα είναι νεκρή και δύο ακόμη τραυματίστηκαν από επίθεση άνδρα με ματσέτα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Reutlingen, κοντά στην Στουτγάρδη, στην Γερμανία.

Ο δράστης έχει συλληφθεί ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. Οι πρώτες μαρτυρίες και πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο δράστης εξαπέλυσε την επίθεση εναντίον περαστικών. Η Bild μεταδίδει πως ο άντρας βγήκε  με το όπλο στο χέρι από ένα εστιατόριο και επιτέθηκε στον κόσμο.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά μμε και το Reuters o δράστης της επίθεσης είναι 21 ετών και αιτών άσυλο πρόσφυγας από τη Συρία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως ο δράστης είχε αντιπαράθεση με τη γυναίκα και την σκότωσε «με ματσέτα», πριν επιτεθεί σε μία άλλη γυναίκα και έναν άνδρα και τους τραυματίσει, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει περισσότερα στοιχεία για την επίθεση.

Ο πρόσφυγος «είναι γνωστός στην αστυνομία» από προηγούμενα περιστατικά, σύμφωνα με την αστυνομία. «Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο άνδρας έδρασε μόνος, πιθανότατα δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό του Ρόιτλιγκεν και της περιοχής», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, κύμα πανικού υπήρξε στο κέντρο της πόλης μετά την επίθεση.

Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες από νέα επίθεση στην Γερμανία Facebook Twitter
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό αστυνομική πολιορκία βρίσκεται το UCLA στο πλαίσιο των φιλοπαλαιστινιακών κινητοποιήσεων

Διεθνή / Έκρυθμη η κατάσταση στα αμερικανικά πανεπιστήμια: Υπό αστυνομική πολιορκία το UCLA

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο πανεπιστήμιο, έτοιμη να επέμβει και να διαλύσει τις διαδηλώσεις - Παραμένουν οι διαδηλωτές που χτυπούν τύμπανα και κυματίζουν παλαιστινιακές σημαίες
NEWSROOM
Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Διεθνή / Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα

Νωρίτερα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός προειδοποίησε τον Μπλίνκεν, ότι το Ισραήλ θα προχωρήσει σε εισβολή στη Ράφα, εάν η Χαμάς συνεχίσει να θέτει ως όρο για τη συμφωνία για τους ομήρους τον τερματισμό του πολέμου
NEWSROOM