Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες από νέα επίθεση στην Γερμανία

Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες από νέα επίθεση στην Γερμανία Facebook Twitter
10

Μία γυναίκα είναι νεκρή και δύο ακόμη τραυματίστηκαν από επίθεση άνδρα με ματσέτα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Reutlingen, κοντά στην Στουτγάρδη, στην Γερμανία.

Ο δράστης έχει συλληφθεί ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. Οι πρώτες μαρτυρίες και πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο δράστης εξαπέλυσε την επίθεση εναντίον περαστικών. Η Bild μεταδίδει πως ο άντρας βγήκε  με το όπλο στο χέρι από ένα εστιατόριο και επιτέθηκε στον κόσμο.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά μμε και το Reuters o δράστης της επίθεσης είναι 21 ετών και αιτών άσυλο πρόσφυγας από τη Συρία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως ο δράστης είχε αντιπαράθεση με τη γυναίκα και την σκότωσε «με ματσέτα», πριν επιτεθεί σε μία άλλη γυναίκα και έναν άνδρα και τους τραυματίσει, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει περισσότερα στοιχεία για την επίθεση.

Ο πρόσφυγος «είναι γνωστός στην αστυνομία» από προηγούμενα περιστατικά, σύμφωνα με την αστυνομία. «Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο άνδρας έδρασε μόνος, πιθανότατα δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό του Ρόιτλιγκεν και της περιοχής», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, κύμα πανικού υπήρξε στο κέντρο της πόλης μετά την επίθεση.

Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες από νέα επίθεση στην Γερμανία Facebook Twitter
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή ενώ κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Εξετάζεται και η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων ικανών να αναχαιτίζουν βαλλιστικούς πυραύλους στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ανέφερε αξιωματούχος του Πενταγώνου
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM