Ένας πιλότος τράβηξε μια συγκλονιστικά όμορφη φωτογραφία καταιγίδας στα 37.000 πόδια

Ένας πιλότος τράβηξε μια συγκλονιστικά όμορφη φωτογραφία καταιγίδας στα 37.000 πόδια Facebook Twitter
1

 

 

Tραβήχθηκε με ένα iPhone 6 Plus από έναν πιλότο στα 37.000 πόδια πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό και είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο θεαματικές αεροφωτογραφίες καταιγίδας που έχουν δημοσιευθεί ποτέ.

Η καθηλωτική εικόνα ανήκει στον φωτογράφο και πιλότο της LATAM Ecuador Airlines , Santiago Borja, που μοιράστηκε την μικρή ιστορία της στην Washington Post. Το Boeing 767-300 συνάντησε την καταιγίδα  τη νύχτα και ενώ ήταν στο δρόμο προς τη Νότια Αμερική και ο πιλότος κατάφερε να απαθανατίσει την πολύ σπάνια στιγμή με την μηχανή του με΄σα απότ ο πιλοτήριο.

 

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Νέα προειδοποίηση Τραμπ: «Η εκεχειρία μπορεί να λήξει αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέχρι την Τετάρτη»

Η εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν εκπνέει την Τετάρτη, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μη παράτασής της, ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για αποφυγή κλιμάκωσης
THE LIFO TEAM