Ο Κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε τη διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ

Ο Κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε τη διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ Facebook Twitter
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, σε συνάντηση που είχαν, την Δευτέρα 27 Ιουνίου.
1

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε επ' αυτού επταμελή Διοικούσα Επιτροπή η οποία αποτελείται από τους Νίκο Σωτηρόπουλο σε ρόλο συντονιστή, την Κατερίνα Οικονόμου, το Γιάννη Δελακουρίδη, το Βασίλη Τσιατσιάμη, τον Πάρι Σκιαδόπουλο, τον 'Ακη Θεοχάρη και τη Δήμητρα Λυγούρα.


Αρμοδιότητα της Διοικούσας Επιτροπής είναι να διοργανώσει το Συνέδριο Επανίδρυσης, το οποίο μετά από εισήγηση του κ. Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί στις 14 - 16 Οκτωβρίου 2016. Η ημερομηνία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ επελέγη καθώς στις 17 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 42 χρόνια από την ίδρυση της Οργάνωσης. Να σημειωθεί ότι κανένα μέλος της Διοικούσας δεν θα δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.


«Σήμερα ξεκινάμε την επανίδρυση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε από την αρχή μια σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική, ευρωπαϊκή πολιτική Νεολαία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος συναντήθηκε με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.


Ο κ. Μητσοτάκης απεύθυνε κάλεσμα σε όλες τις νέες και όλους τους νέους της Ελλάδας, είτε ζουν εδώ είτε στο εξωτερικό, να έρθουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα και να γίνει πράξη το άνοιγμα στη νέα γενιά. «Οι νέοι που βλέπουν άλλους να αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς, που νιώθουν ότι η Ελλάδα δεν αξιοποιεί το ταλέντο τους και δεν επενδύει στο μέλλον τους, οι νέοι που θέλουν να αλλάξουν την πολιτική, πρέπει τώρα να βγουν μπροστά. Τώρα είναι η στιγμή για κάθε νέο που εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης, που πιστεύει στην αξία της Δημοκρατίας, να αποδείξει ότι η νέα γενιά δεν είναι απαθής, αλλά σηκώνεται από τον καναπέ και μπαίνει στην πολιτική για να αλλάξει πράγματα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Επίσης ανέφερε ότι στις 17 Οκτωβρίου του 2016, ακριβώς 42 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η ΟΝΝΕΔ θα έχει κάνει αυτήν τη νέα αρχή. «Πιστεύω ότι νέα και παλαιά στελέχη, αλλά κυρίως νέοι που για πρώτη φορά θέλουν να γίνουν κομμάτι μιας πολιτικής Νεολαίας, θα συνεργαστούν και θα δουλέψουν μαζί για να φτιάξουν μια υγιή Οργάνωση. Μια Νεολαία που δεν θα εξαρτά τη λειτουργία της από βαρώνους με προσωπικά συμφέροντα, αλλά που θα εκφράζει με κάθε της πράξη, το συμφέρον ολόκληρης της νέας γενιάς», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια