Λάρισα: Κυνηγός πυροβόλησε φίλο του πιστεύοντας ότι είναι θήραμα

Λάρισα: Κυνηγός πυροβόλησε φίλο του πιστεύοντας ότι είναι θήραμα Facebook Twitter
2

Κυνηγός ξεγελάστηκε και πυροβόλησε τον φίλο του πιστεύοντας ότι είναι θήραμα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει- ευτυχώς- ελαφρά.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν τρεις άνδρες 43, 40 και 46 ετών, με κυνηγετικά όπλα που είχαν εφοδιαστεί από έναν 32χρονο και έναν 38χρονο, πήγαν σε αγροτική περιοχή της Λάρισας προκειμένου να κυνηγήσουν παράνομα.


Όμως 40χρονος πυροβόλησε τον 46χρονο θεωρώντας ότι είναι θήραμα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Αστυνομικοί του Α.Τ Ραψάνης συνέλαβαν τους τρεις κυνηγούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και των παραβάσεων των νόμων περί θήρας και περί όπλων.


Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα κυνηγετικά όπλα, δύο θήκες φυσιγγίων, πενήντα φυσίγγια, ένας μεταλλικός τρίποδας και δύο φακοί.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΝΑΣΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ

Ελλάδα / Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πρώτο κουδούνι για 20 μονάδες - Περνούν στην επόμενη φάση τους

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των σχολικών μονάδων που πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση του Ιδρύματος Ωνάση, ανανεώθηκαν και βελτιώθηκαν τόσο οι κτιριακές υποδομές με υλικά υψηλής ποιότητας όσο και τα εργαλεία διδασκαλίας
THE LIFO TEAM