Γιούνκερ: Άμεσα το "διαζύγιο" με τη Βρετανία- Δεν ήταν και καμιά σφοδρή ερωτική σχέση

Γιούνκερ: Άμεσα το "διαζύγιο" με τη Βρετανία- Δεν ήταν και καμιά σφοδρή ερωτική σχέση Facebook Twitter
7

O πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι θέλει να ξεκινήσει αμέσως τις διαπραγματεύσεις σχετικά με την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν υπάρχει κανένας λόγος αναμονής έως τον Οκτώβριο, όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον παραιτηθεί από το αξίωμά του.


«Οι Βρετανοί αποφάσισαν χθες ότι επιθυμούν να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επομένως δεν έχει κανένα νόημα να περιμένουμε έως τον Οκτώβριο προκειμένου να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες να διαπραγματευτούμε τους όρους της εξόδου τους» επισήμανε ο Γιούνκερ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD. «Θα ήθελα να ξεκινήσουμε αμέσως».

 

Ο επικεφαλής της Κομισιόν τόνισε ότι η ΕΕ θα ακολουθήσει μια «λογική προσέγγιση» στις διαπραγματεύσεις σχετικά με το Brexit. «Δεν πρόκειται για ένα φιλικό διαζύγιο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο ακριβώς και για μια σφοδρή ερωτική σχέση» σημείωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά–ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά - ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε μια καθοριστική στιγμή, διαμορφώνοντας τη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εγκαθίστανται σε νέο σπίτι και αναλαμβάνουν πιο κεντρικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM