Bρήκαν και θανάτωσαν τον αλιγάτορα που άρπαξε το αγοράκι

Bρήκαν και θανάτωσαν τον αλιγάτορα που άρπαξε το αγοράκι Facebook Twitter
7

Οι υπεύθυνοι του Florida Fish and Wildlife Conservation ανακοίνωσαν την Τετάρτη, 22 Ιουνίου ότι είναι βέβαιοι  πως έπιασαν και θανάτωσαν  τον αλιγάτορα, ο οποίος άρπαξε τον δίχρονο Lane Graves στο θέρετρο της Disney World στο Ορλάντο,  την περασμένη εβδομάδα.

"Το συμπέρασμα αυτό βασίζεται στις αναλύσεις dna και στις παρατηρήσεις προσωπικού  με μεγάλη εμπειρία στη διερεύνηση θανατηφόρων περιστατικών από δαγκώματα αλιγάτορα. Το συμπέρασμα έλαβε υπόψη την εγγύτητα στο χώρο επίθεσης του αλιγάτορα και στις  περιγραφές των μαρτύρων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, παγιδεύτηκαν και απομακρύνθηκαν  συνολικά έξι αλιγάτορες.

Bρήκαν και θανάτωσαν τον αλιγάτορα που άρπαξε το αγοράκι Facebook Twitter

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη θλίψη. Είμαστε στο πλευρό της οικογένειας του Lane Graves. Μακάρι να μπορούσαμε με κάποιο τρόπο να απαλύνουμε τον πόνο τους», είπε ο επικεφαλής των ερευνών της Ντίσνεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αλιγάτορας άρπαξε το 2 ετών αγοράκι ενώ εκείνο έπαιζε στην άκρη της λίμνης και το τράβηξε μέσα στο νερό. Η σορός του παιδιού βρέθηκε άθικτη στο βυθό μετά από δυο ημέρες.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM