Άθικτη βρέθηκε η σορός του άτυχου 2χρονου στη Φλόριντα

Άθικτη βρέθηκε η σορός του άτυχου 2χρονου στη Φλόριντα Facebook Twitter
9

Νεκρός με άθικτη τη σορό του βρέθηκε ο 2χρονος Lane Graves τον οποίο παρέσυρε αλιγάτορας στο νερό ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του για διακοπές στη Disney World, στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Το παιδί βρέθηκε άθικτο μετά από μεγάλης έρευνας έκτασης των αρχών, από ομάδα δυτών στα νερά του Seven Seas Lagoon, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Orange.

Ο 2χρονος έπαιζε με τα νερά σε περιοχή όπου δεν επιτρέπεται το κολύμπι έξω από το Grand Floridian Resort & Spa όταν ο αλιγάτορας τον άρπαξε και τον έσυρε κάτω από το νερό.

Ο πατέρας του προσπάθησε να τον απεγκλωβίσει από τα σαγόνια του αλιγάτορα αλλά δεν τα κατάφερε.

Άθικτη βρέθηκε η σορός του άτυχου 2χρονου στη Φλόριντα Facebook Twitter

Κατά τη διάρκεια των ερευνών οι συμμτέχοντες βρήκαν και σκότωσαν πέντε αλιγάτορες στη λίμνη προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποιος από αυτούς είχε κατασπαράξει το παιδί.

 «Η σορός του βρέθηκε εντελώς άθικτη», δήλωσε ο σερίφης, «παραδώσαμε το σώμα για αυτοψία. Η οικογένεια είναι βέβαια συντετριμμένη αλλά και ανακουφισμένη που βρέθηκε ολόκληρο το σώμα του παιδιού τους».

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BREXIT ΑΝΤΙ ΜΠΕΡΝΑΜ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Ο Μπέρναμ δηλώνει βέβαιος πως η Ρωσία παρενέβη στο δημοψήφισμα για το Brexit το 2016

«Όταν έφτασα στην Ντάουνινγκ Στριτ, ρώτησα αν υπήρξε ρωσική παρέμβαση στο δημοψήφισμα του 2016. Και έλαβα τη σαφή απάντηση ότι ναι, υπήρξε», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός σε συνέντευξή του
THE LIFO TEAM