ΤΕΜΠΗ

Ξανά στην εντατική η Μαριέττα Γιαννάκου

Ξανά στην εντατική η Μαριέττα Γιαννάκου Facebook Twitter
1

Κρίσιμες στιγμές για την πρώην υπουργό και ευρωβουλευτή Μαριέττα Γιαννάκου η οποία νοσηλεύεται και πάλι στην Εντατική του Ερυθρού Σταυρού, καθώς παρουσιάστηκαν επιπλοκές στην υγεία της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, η πρόσπάθεια που έγινε χθες να αποσωληνωθεί η κ. Γιαννάκου και να μεταφερθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Η πρώην ευρωβουλευτής νοσηλεύεται στην εντατική από το Σάββατο 28 Μαΐου, έπειτα από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ελλάδα
1

ΤΕΜΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια