Μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες του ΝΑΤΟ χτύπησαν λιμενεργάτη στον Πειραιά

Μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες του ΝΑΤΟ χτύπησαν λιμενεργάτη στον Πειραιά Facebook Twitter
5

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί ένας λιμενεργάτης στον Πειραιά μετά από επίθεση που δέχτηκε από μεθυσμένους Βρετανούς ναύτες.

Πιο συγκεκριμένα, και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες από το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου «Carocan Bay London» που ανήκει στη ΝΑΤΟϊκή δύναμη που περιπολεί στο Αιγαίο, επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν Έλληνα λιμενεργάτη που μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Άμεση ήταν η αντίδραση από το ΚΚΕ με την βουλευτή Πειραιά Δ. Μανωλάκου, να επικοινωνεί με τον υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτική Πολιτικής Θ. Δρίτσα, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για το απαράδεκτο περιστατικό.

«Τέτοια περιστατικά, που θυμίζουν παλιότερες εποχές, δείχνουν ότι οι ΝΑΤΟϊκοί δρουν - και με την ανοχή της κυβέρνησης - ως κράτος εν κράτει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, έχει επιληφθεί ήδη και προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες επί του θλιβερού περιστατικού που σημειώθηκε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, όπου μεθυσμένοι Βρετανοί ναύτες πολεμικού πλοίου του ΝΑΤΟ διαπληκτίστηκαν και τραυμάτισαν ένα λιμενεργάτη, ανέφερε σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσας.

Ο υπουργός χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ενέργεια ως μεμονωμένη, που δεν σχέση με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα λιμάνια.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο Χίλτον - Σε λειτουργία το House of Nynn του The Ilisian

Ελλάδα / Οι πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο Χίλτον - Σε λειτουργία το House of Nynn του The Ilisian

Πρόκειται για την «πρώτη σύγχρονη λέσχη στην καρδιά της Αθήνας», όπως περιγράφεται ο νέος χώρος που φιλοδοξεί να εισάγει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής στην αστική καθημερινότητα, συνδυάζοντας τη γαστρονομία, την ευεξία, τον πολιτισμό και τον σύγχρονο σχεδιασμό υπό το πρίσμα της ευζωίας
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Από τα δάκρυα on air στην παραδοχή 4 φόνων - Η στιγμή που η μητέρα της την κατηγόρησε δημόσια

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Από τα δάκρυα on air στην παραδοχή 4 φόνων - Η στιγμή που η μητέρα της την κατηγόρησε δημόσια

Κατά τη διάρκεια του 2024, η Μουρτζούκου είχε εμφανιστεί επανειλημμένα σε εκπομπές, επιμένοντας ότι συνεργάζεται με τις Αρχές και πως «εκεί που πρέπει να μιλήσω, έχω μιλήσει»
LIFO NEWSROOM