O Παπανδρέου λέει "ναι" σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

O Παπανδρέου λέει "ναι" σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
3

Ανοιχτό άφησε ο Γιώργος Παπανδρέου το ενδεχόμενο συνεργασίας του και με τον ΣΥΡΙΖΑ, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει μια σωστή προγραμματική βάση.

Σε συνέντευξή του στην ΕΤ 3, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ επισήμανε, ότι, δεν τον ενδιαφέρει απλώς η εφαρμογή του Μνημονίου, αλλά η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει ένα πρόγραμμα μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών.

Ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε την πρότασή του για εθνική συνεννόηση και ζήτησε "να φύγουμε από τις μικροφιλοδοξίες και να δούμε ότι σε αυτή τη χώρα όλοι θα βουλιάξουμε".

Σε ερώτηση σχετικά με το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς και αν υπάρχουν προσωπικά προβλήματα και γι αυτό δεν τα βρίσκουν με το ΠΑΣΟΚ, απάντησε: "Εγώ δεν θα το βάλω σε προσωπική βάση. Μπορεί να υπάρχουν προσωπικά προβλήματα αλλά εγώ δεν κρατάω πικρίες με κανέναν. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε: Μπορούμε πάνω σε ένα πρόγραμμα; Δεν είναι θέμα το όνομα ή το ποιος είναι ο άλλος. Μπορεί να υπάρξει ένα πρόγραμμα που θα συμφωνήσουμε γενικότερα, πολιτικές και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας;"

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ περιόδευσε το πρωί στις Σέρρες όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πέτρο Αγγελίδη. Επισκέφθηκε επίσης, το Εργατικό Κέντρο και δήλωσε πως "η χώρα χρειάζεται σχέδιο, τόλμη και αποφασιστικότητα, χρειάζεται συνεννόηση των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων".

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ EMAIL ΑΠΟΔΗΜΟΙ

Πολιτική / Διαρροή email αποδήμων: Φυλάκιση έως 20 μήνες στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στους συγκατηγορούμενούς της

Το δικαστήριο που αναγνώρισε και στους τέσσερις κατηγορούμενους το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, έδωσε τριετή αναστολή στην έκτιση των ποινών
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Παρθενώνας, το posokanei, τα εργασιακά και η Μέση Ανατολή στο κυριακάτικο μήνυμά του

«Η δυτική όψη του Παρθενώνα αποκτά ξανά την πληρέστερη δυνατή μορφή της», ανέφερε στην αρχή του μηνύματός του και «έκλεισε» με ευχές για την Ημέρα του Πατέρα
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Υπέρ της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ η Λούκα Κατσέλη: «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη μίας συνεργασίας»

«Δεν προλαμβάνουμε καταστάσεις και διαχειριζόμαστε τις κρίσεις όταν ξεσπάνε. Γιατί να μην προετοιμαστεί αυτή η προσέγγιση νωρίς;», σχολίασε σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM