Κλειστά απογεύματα και Σάββατο 40 ΕΛΤΑ

Κλειστά απογεύματα και Σάββατο 40 ΕΛΤΑ Facebook Twitter
2

Στην αναστολή λειτουργίας καταστημάτων στην Αττική προχωρούν τα ΕΛΤΑ, λόγω έλλειψης προσωπικού που αποδίδεται στις συνεχείς συνταξιοδοτήσεις.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η διοίκηση των ΕΛΤΑ, προχωρά στην αναστολή λειτουργίας 40 εκ των 60 ταχυδρομικών καταστημάτων που διατηρούσε ανοιχτά τις απογευματινές ώρες και τα Σάββατα. Η απόφαση πλήττει 25 καταστήματα στον νομό Αττικής και άλλα 15 στην περιφέρεια.

Αναλυτικά, τα καταστήματα που παύουν να εξυπηρετούν το κοινό τα απογεύματα και τα Σάββατα στην Αττική είναι: κεντρικό Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω, Ακρόπολης, Αμπελοκήπων, Γλυκών Νερών, Γλυφάδας, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καλαμακίου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κορωπίου, Κουμουνδούρου, Κυψέλης, Μητροπόλεως, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Πατησίων, Περιστερίου, Χαλανδρίου και ακόμη ένα στο Μαρούσι (εντός σούπερ μάρκετ έως τις 4 μ.μ.).

Έτσι τα μόνα καταστήματα που θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν το διευρυμένο ωράριο είναι αυτά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στο εμπορικό κέντρο The Mall, στο περίπτερο στην Ακρόπολη (δεν προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών ΕΛΤΑ), στην οδό Αιόλου 104 και στο Σύνταγμα.

Τα ταχυδρομικά καταστήματα που αναστέλλουν τη διευρυμένη λειτουργία στην περιφέρεια είναι: κεντρικό Ιωαννίνων, Κερκύρας, Κοζάνης, Βόλου, Καρδίτσας, Τρικάλων, Ηρακλείου (Εθνικής Αντίστασης), Θεσσαλονίκης, περιοχής Ντεπό, Θεσσαλονίκης (Φράγκων), Θεσσαλονίκης (Σταυρούπολη), Νίκαιας, Πειραιά, Ρόδου, Χίου, Αργους, Καλαμάτας, Κορίνθου, Σπάρτης.

Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για διαφυγόντα κέρδη με την απόφαση αυτή της εταιρείας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ ΡΩΓΜΕΣ ΚΤΙΡΙΑ

Ελλάδα / Ανησυχούν οι κάτοικοι στην Κυψέλη: Έκθεση του ΤΕΕ για ζημιές σε 14 κτίρια

Κάτοικοι αναφέρουν ότι δεν έχουν λάβει καμία επίσημη ενημέρωση για το εάν είναι ασφαλές να παραμένουν στα σπίτια τους και για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει η διαδικασία της αποκατάστασης
THE LIFO TEAM
ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑ

Ελλάδα / Θάνατος Μαζωνάκη: Τι έδειξε η έρευνα στο κινητό της γιατρού - Εξετάζεται ενδεχόμενος θανατηφόρος συνδυασμός ουσιών

Οι αναζητήσεις της γιατρού στην Τεχνητή Νοημοσύνη, η ομαδική συνομιλία υπαλλήλων του ιατρείου και τα πρώτα αποτελέσματα από το εργαστήριο του ΑΠΘ
THE LIFO TEAM