Γέμισε "χακί" το κόμμα Κρανιδιώτη

Γέμισε "χακί" το κόμμα Κρανιδιώτη Facebook Twitter
1

Τα στελέχη του νέου κόμματός του με την επωνυμία «Νέα Δεξιά» παρουσίασε σήμερα ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος απέκλεισε σύμπραξη με το κόμμα των Μπαλτάκου-Καρατζαφέρη, καταλογίζοντας στον τελευταίο καιροσκοπισμό. Ο κ. Κρανιδιώτης απέκλεισε την σύμπραξη αποδίδοντας την απόφαση του σε λόγους "πολιτικής αισθητικής».

Πάντως η «Νέα Δεξιά» έχει έντονο το χακί χρώμα αφού το 70% των στελεχών του είναι στρατιωτικοί, ενώ και στο ακροατήριο υπήρξε πλήθος αξιωματικών.

Όπως είπε ο δημιουργός της, η «Νέα Δεξιά» προσδιορίζεται ως ένα κόμμα «πατριωτικό, που δεν έχει καμία σχέση με τον ολοκληρωτισμό και τον ρατσισμό και δεν έλκεται από τον χαζοχαρούμενο μεσαιοχωριατισμό».

"Εμάς μας ενδιαφέρει η προστασία της μητρότητας και η καταπολέμηση της υπογεννητικότητας. Δεν είναι προτεραιότητα μας το σύμφωνο συμβίωσης» τόνισε επίσης εκφράζοντας για μία ακόμη φορά την αντίθεση του στο ζήτημα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια