Ιαπωνία: Γονείς παράτησαν τον 7χρονο γιο τους σε δάσος με αρκούδες για τιμωρία επειδή ήταν άτακτος

Ιαπωνία: Γονείς παράτησαν τον 7χρονο γιο τους σε δάσος με αρκούδες για τιμωρία επειδή ήταν άτακτος Facebook Twitter
4

Οι διασώστες έχουν εντείνει σήμερα τις έρευνές τους στο νησί Χοκάιντο, στη βόρεια Ιαπωνία, για να βρουν ένα επτάχρονο αγόρι που οι γονείς του το άφησαν πριν από τρεις ημέρες στο δάσος για να το τιμωρήσουν.


Οι γονείς δήλωσαν οι ίδιοι την εξαφάνισή του το Σάββατο στην αστυνομία. Αρχικά υποστήριξαν ότι το παιδί χάθηκε στη διάρκεια εκδρομής στο βουνό, ενώ εκείνοι μάζευαν άγρια φυτά, πριν ομολογήσουν ότι είχαν θελήσει να το τιμωρήσουν εγκαταλείποντάς το.


Το Σάββατο, το παιδί, το όνομα του οποίου είναι Γιαμάτο Τακούκα, η μεγαλύτερη αδελφή του και οι γονείς τους έκαναν πεζοπορία όταν το ζευγάρι έχασε την υπομονή του με τη συμπεριφορά του αγοριού, το οποίο πετούσε πέτρες σε αυτοκίνητα και περαστικούς, ανέφεραν η ιαπωνική αστυνομία και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ιαπωνία: Γονείς παράτησαν τον 7χρονο γιο τους σε δάσος με αρκούδες για τιμωρία επειδή ήταν άτακτος Facebook Twitter


Στον δρόμο της επιστροφής, οι γονείς υποχρέωσαν τον Γιαμάτο να βγει από το αυτοκίνητό τους και τον άφησαν στην άκρη του δρόμου μέσα στο δάσος, ενώ συνέχισαν τον δρόμο τους για μια απόσταση περίπου 500 μέτρων. "Είπαν πως επέστρεψαν αμέσως στο σημείο, όμως το αγόρι δεν ήταν πια εκεί όπου το είχαν αφήσει", ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ο Μιτσούρου Ουακαγιάμα, ένας εκπρόσωπος του χωριού Ναναέ, εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη του αγοριού σε μια ορεινή περιοχή "όπου περνούν λίγοι άνθρωποι και αυτοκίνητα". Και πρόσθεσε πως δεν είναι σπάνιες εκεί οι συναντήσεις με αρκούδες.

Ιαπωνία: Γονείς παράτησαν τον 7χρονο γιο τους σε δάσος με αρκούδες για τιμωρία επειδή ήταν άτακτος Facebook Twitter


Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως στη διάρκεια της νύκτας η θερμοκρασία στο δάσος πέφτει στους 7 βαθμούς Κελσίου.


Η περιοχή των ερευνών διευρύνθηκε σήμερα με την κινητοποίηση 180 διασωστών και αστυνομικών, με τη συνοδεία σκύλων και έφιππων αποσπασμάτων. 


Ο πατέρας του Γιαμάτο είπε στην τηλεόραση πως βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και ζήτησε ταυτόχρονα συγγνώμη για τα προβλήματα που προκάλεσε σε τόσους ανθρώπους.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ανάλυση / Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ισραήλ και Τουρκία επιδιώκουν να αποφύγουν άμεση σύγκρουση στη Συρία, όμως η αυξανόμενη στρατιωτική τους παρουσία και οι αντίθετες στρατηγικές μπορεί να οδηγήσουν σε περιορισμένες συγκρούσεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Διεθνή / Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Ο Μερτς ορκίστηκε καγκελάριος - Αναδείχθηκε πρώτος στις γερμανικές εκλογές και αναμενόταν να γίνει ο επόμενος καγκελάριος, όμως στην πρώτη ψηφοφορία δεν εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία
LIFO NEWSROOM
Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του;

Διεθνή / Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του

Πρώτα η ταινία προβλήθηκε σε τοπικό δίκτυο της Φλόριντα, όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Τραμπ - Την επόμενη ημέρα ο Αμερικανός πρόεδρος απαίτησε να ανοίξει και πάλι το Αλκατράζ
LIFO NEWSROOM