ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Η αμήχανη στιγμή που ο Πούτιν πήγε να επιθεωρήσει στρατιωτικό τζιπ και έμεινε με το χερούλι στο χέρι

Η αμήχανη στιγμή που ο Πούτιν πήγε να επιθεωρήσει στρατιωτικό τζιπ και έμεινε με το χερούλι στο χέρι Facebook Twitter
5

Μια απόπειρα επίδειξης της ανωτερότητας του στρατιωτικού εξοπλισμού της Ρωσίας δεν καρποφόρησε σήμερα, όταν το χερούλι της πόρτας ενός τζιπ ξεκόλλησε την ώρα που ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν επιθεωρούσε το όχημα.


Στον Ρώσο πρόεδρο παρουσιάστηκε μια σειρά στρατιωτικών οχημάτων που είχαν σταθμεύσει έξω από την οικία του στο θέρετρο Σότσι, στο νότιο τμήμα της χώρας, μεταξύ αυτών ένα ρωσικής κατασκευής φορτηγάκι UAZ Patriot που είναι εξοπλισμένο με οπλοπολυβόλα.


Όταν ο Πούτιν επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, εκείνη δεν άνοιξε, σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο του πρακτορείου ειδήσεων Reuters που βρισκόταν επί τόπου.


Ο αντιστράτηγος Αλεξάντερ Σεβτσένκο, ο οποίος ήταν μεταξύ των στρατιωτικών που είχαν αναλάβει την παρουσίαση του εξοπλισμού, έσπευσε να βοηθήσει τον Πούτιν, ωστόσο μόλις τράβηξε το χερούλι, εκείνο έμεινε στο χέρι του. Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους γέλασε συγκρατημένα κι ο αντιστράτηγος πέταξε το χερούλι μέσα στο τζιπ από ένα ανοικτό παράθυρο.


Κατόπιν ο Ρώσος ηγέτης συνέχισε την επιθεώρησή του σε άλλα οχήματα, ωστόσο δεν επιχείρησε να προσεγγίσει αρκετά κανένα από αυτά.


Το περιστατικό κατέγραψε το ρωσικό ειδησεογραφικό site Life News:

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ