Σε αναστολή των κινητοποιήσεων προχωρούν οι συμβολαιογράφοι

Σε αναστολή των κινητοποιήσεων προχωρούν οι συμβολαιογράφοι Facebook Twitter
0

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε σήμερα, μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, την αναστολή των κινητοποιήσεων των συμβολαιογράφων.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι από αύριο, οι συμβολαιογράφοι εκτελούν κανονικά τα καθήκοντά τους και υπογραμμίζουν ότι είναι ευνόητο ότι οι ορισθέντες για την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 πλειστηριασμοί, θα διενεργηθούν, «εφόσον έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διατυπώσεις της προδικασίας».

Τέλος, «τις επόμενες ημέρες μετά και την επικείμενη δημοσίευση του ψηφισθέντος νομοσχεδίου, θα ακολουθήσει λεπτομερής εγκύκλιος με πίνακες και συγκριτικά στοιχεία, καθώς και τις αλλαγές που θα ισχύσουν από 1 Ιουλίου 2016».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ

Ελλάδα / Κυψέλη: Προφυλακισμένος για μαστροπεία στο παρελθόν ο 43χρονος - Σήμερα οι απολογίες τους για το βρέφος

Λάτρης της τεχνητής νοημοσύνης με την οποία μετέτρεπε τον εαυτό του σε πυγμάχο, τρομοκράτη, τράπερ, χαρακτήρα ηλεκτρονικών παιχνιδιών ακόμα και φυλακισμένο, ο 43χρονος έχτιζε προφίλ ατόμου με έντονη παραβατικότητα
THE LIFO TEAM