Εξέλιξη: Η Σινέιντ Ο' Κόνορ κατηγορεί τον Αρσένιο Χολ, ότι χρόνια προμήθευε τον Prince με υπνωτικές ουσίες

Εξέλιξη: Η Σινέιντ Ο' Κόνορ κατηγορεί τον Αρσένιο Χολ, ότι χρόνια προμήθευε τον Prince με υπνωτικές ουσίες Facebook Twitter
1
Εξέλιξη: Η Σινέιντ Ο' Κόνορ κατηγορεί τον Αρσένιο Χολ, ότι χρόνια προμήθευε τον Prince με υπνωτικές ουσίες Facebook Twitter

Αγωγή με την οποία αξιώνει περί τα 5 εκ. δολάρια κατέθεσε ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής Αρσένιο Χολ εναντίον της τραγουδίστριας Σινέιντ Ο' Κόνορ, ύστερα από σειρά σχολίων που έγραψε στο Facebook εναντίον του και τα οποία τον εμπλέκουν περίεργα στην υπόθεση του αιφνιδιου θανάτου του Prince, πριν από λίγες μέρες.

Η τραγουδίστρια, βέβαια, όχι μόνο δεν έμεινε στα σχόλια στη σελίδα της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έδωσε και κατάθεση για τα όσα γνώριζε στον επικεφαλής των ερευνών για τον θάνατο του καλλιτέχνη στη Μινεσότα. 

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, οι δοσοληψίες υπνωτικών ουσιών ανάμεσα στον Χολ και τον δημοφιλή τραγουδιστή μετρούσαν δεκαετίες και "όποιος νομίζει ότι ο Prince δεν ήταν μακροχρόνιος χρήστης τέτοιων ουσιών, πλανάται".

Σύμφωνα με το Billboard, ύστερα από αυτούς τους υπαινιγμούς, ο Χολ την προηγούμενη Τετάρτη κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Ιρλανδή τραγουδίστρια "μία απελπισμένη που προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, κάποια που κάνει θόρυβο, όχι με τη δουλειά της, αλλά με όλα αυτά που προκαλεί στην προσωπική της ζωή".

Επίσης, ο Χολ σε δηλώσεις του στον Τύπο ανέφερε ότι η η Ο' Κόνορ, ασχέτως αν είχε τραγουδήσει την τεράστια επιτυχία του Prince "Nothing Compares 2 U", ούτε που τον γνώριζε, όπως χαρακτηριστικά λέει, ούτε μπορεί να γνωρίζει τι έκανε στη ζωή του.  

 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM