ΤΗΕ LIFO TALKS

To μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Πάσχα

To μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Πάσχα Facebook Twitter
2

Την υπεράσπιση του ανθρώπου, της αξίας του και της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς του, υπέμνησε με το αναστάσιμο μήνυμα του στην ανθρωπότητα και την Ευρωπαϊκή οικογένεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μαζί με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, τους βουλευτές Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα, καθώς και το δήμαρχο της Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα και πλήθος κόσμου, παρακολούθησε την τελετή της ανάσταση, στον μητροπολιτικό ιερό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Καλαμάτα, όπου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.


Αμέσως μετά την τελετή της ανάστασης και αποχωρώντας από τον καθεδρικό ναό της Υπαπαντής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε δήλωσή του ανέφερε πως, «η σταύρωση και η ανάσταση του Θεανθρώπου είναι για την Χριστιανοσύνη η θεία σπονδή, για την σωτηρία του ανθρώπου και της τελικής του καταξίωσης, ώστε να καταστεί εικόνα και ομοίωση του Δημιουργού του».

Προσθέτοντας, «εύχομαι το ανέσπερο φως της ανάστασης του Κυρίου να δείξει σ' όλη την ανθρωπότητα, και ιδίως στην Ευρωπαϊκή μας οικογένεια, το δρόμο του μεγάλου χρέους όλων μας. Που δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση του Ανθρώπου και ιδίως του πολλαπλώς πάσχοντος στην εποχή μας συνανθρώπου μας, όπως επίσης την υπεράσπιση της αξίας του και της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητάς του. Χριστός Ανέστη»

2

ΤΗΕ LIFO TALKS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Πολιτική / Πάνος Καμμένος: «Θα εμπλακώ στην πολιτική εάν επιστρέψει ο Σαμαράς - Μιλάω με Τσίπρα»

«Θα εμπλακώ διότι δεν μπορώ να αφήσω τον κ. Σαμαρά να έρθει και να το κάνει πάλι για προσωπικούς του λόγους διότι φαίνεται ότι είναι στημένο το παιχνίδι», είπε ο Πάνος Καμμένος
THE LIFO TEAM
Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Επιστολή της Ελλάδας στον Γκουτέρες μετά την απόφαση της λιβυκής Βουλής

Πολιτική / Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Επιστολή της Ελλάδας στον Γκουτέρες μετά την απόφαση της λιβυκής Βουλής

Η Αθήνα επαναλαμβάνει ότι το μνημόνιο του 2019 είναι άκυρο και δεν μπορεί να παραγάγει έννομα αποτελέσματα έναντι τρίτων κρατών, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ SOCIAL MEDIA ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Πολιτική /  «Φαντάζομαι ότι αυτό δεν θα πάρει πολλά likes»: Βίντεο Μητσοτάκη για τον ηλικιακό «κόφτη» στα social media

Σήμερα ψηφίζεται στη Βουλή το όριο ηλικίας των 15 ετών για την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα – Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου 2027 και πώς θα γίνεται ο έλεγχος της ηλικίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Κοίτα ρε...Ο Πακης Πρόεδρος. ..Ο Πάκης! !!που διόρισε και τις πέτρες. ...που χάζευε το χρυσαυγουλο να βαραει την Κανελη. ...μου κάνει κ βαρυσημαντες δηλώσεις περι ανθρωπισμου ....πόσο βαρετά είνα όλα αυτά. ...