Λιου: Η Ευρώπη να καταστήσει βιώσιμο το χρέος της Ελλάδας

Λιου: Η Ευρώπη να καταστήσει βιώσιμο το χρέος της Ελλάδας Facebook Twitter
3

 Κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου τόνισε για μία ακόμη φορά την ανάγκη να τηρήσει η Ευρώπη τη δέσμευσή της προκειμένου το χρέος της Ελλάδας να καταστεί βιώσιμο μέσω ουσιαστικής ανακούφισής του.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών, ο Αλ. Τσίπρας και ο Τζ. Λιου συζήτησαν για τη σημασία της εποικοδομητικής συνεργασίας Ελλάδας, ΔΝΤ και ευρωπαϊκών θεσμών προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος οικονομικών μεταρρυθμίσεων και να εξευρεθεί εγκαίρως μια βιώσιμη πορεία προς τα εμπρός.

Επίσης, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών καλεί όλες τις πλευρές να δείξουν ευελιξία ώστε να ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ