Επτά ευρωπαίοι «αλληλέγγυοι» συνελήφθησαν στην Ειδομένη σήμερα

Επτά ευρωπαίοι «αλληλέγγυοι» συνελήφθησαν στην Ειδομένη σήμερα Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
4


Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε αργά το απόγευμα η αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί στην περιοχή της Ειδομένης.


Πρόκειται για έναν 24χρονο Τσέχο και μία συνομήλικη συμπατριώτισσά του, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης κι ένα μαχαίρι.


Νωρίτερα η ελληνική αστυνομία είχε προχωρήσει σε πέντε ακόμη συλλήψεις ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν και προσαγωγές.

Το πρωί συνελήφθη μια Γερμανίδα για κατοχή ενός σπρέι πιπεριού και λίγο αργότερα τρεις Νορβηγοί (δύο γυναίκες κι ένας άνδρας) καθώς και μία Αγγλίδα για κατοχή ασυρμάτου. Και οι τέσσερις επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ στον Γερμανό ο οποίος συνελήφθη χθες για κατοχή μαχαιριού, δόθηκε ρητή δικάσιμος για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αφέθηκε ελεύθερος.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM