Επτά ευρωπαίοι «αλληλέγγυοι» συνελήφθησαν στην Ειδομένη σήμερα

Επτά ευρωπαίοι «αλληλέγγυοι» συνελήφθησαν στην Ειδομένη σήμερα Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
4


Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε αργά το απόγευμα η αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί στην περιοχή της Ειδομένης.


Πρόκειται για έναν 24χρονο Τσέχο και μία συνομήλικη συμπατριώτισσά του, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης κι ένα μαχαίρι.


Νωρίτερα η ελληνική αστυνομία είχε προχωρήσει σε πέντε ακόμη συλλήψεις ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν και προσαγωγές.

Το πρωί συνελήφθη μια Γερμανίδα για κατοχή ενός σπρέι πιπεριού και λίγο αργότερα τρεις Νορβηγοί (δύο γυναίκες κι ένας άνδρας) καθώς και μία Αγγλίδα για κατοχή ασυρμάτου. Και οι τέσσερις επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ στον Γερμανό ο οποίος συνελήφθη χθες για κατοχή μαχαιριού, δόθηκε ρητή δικάσιμος για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αφέθηκε ελεύθερος.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM