Οι ολόγυμνες φωτογραφίες του αθλητή George Burgess [NSFW!]

Οι ολόγυμνες φωτογραφίες του αθλητή George Burgess [NSFW!] Facebook Twitter
44

 

Ο 21χρονος Αυστραλός παίχτης της Εθνικής ομάδας ράγκμπι, George Burgess έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις σέξι φωτογραφίες που διοχετεύει στα social media.

Όπως γράφει το Scouter.gr, το Τwitter και το Ιnstagram είναι γεμάτα από ημίγυμνες φωτό του και αρκετές φορές έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Τώρα όμως, φωτογραφίες που δείχνουν τον ίδιο ολόγυμνο μπροστά σε καθρέφτη να φωτογραφίζεται (selfies) διέρρευσαν στο internet και έγιναν viral σε χρόνο ρεκόρ.  

 

[NSFW!]

 

Γρήγορα τα νέα έφτασαν ακόμη και στα αυτιά της διοίκησης. Του έγιναν συστάσεις και δέχτηκε επίπληξη ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως κινδύνεψε με απόλυση. Ο ίδιος παραμένει άφαντος από τους δημοσιογράφους. Το πιο πιθανό είναι να τις δημοσίευσε ο ίδιος κατά λάθος, ή κάποια-ος να εξέθεσε τις προσωπικές φωτογραφίες που ο αθλητής του/της είχε στείλει μέσω ίντερνετ. (Ω, η ψηφιακή εποχή...) 

44

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

19 σχόλια
Οι περισσότεροι στρέιτ στα on line sexcams δίνουν κανονικότατα και κωλαράκι. Αυτό βέβαια, πάλι, είναι πολύ καλό από μία πλευρά. Αναγνωρίζουν τουλάχιστον ότι έχουν και gay κοινό, ενώ έχουν αρχίσει να δουλεύουν και αυτήν την 2η κατά σειρά πιο ερωτογενή ζώνη στο αντρικό σώμα. Και αν δεν σημαίνει αυτό και αποδοχή ομοφυλοφυλικών φαντασιώσεων, ή τουλάχιστον αναγνώριση του σώματός τους ως ένα "ικανό gay σώμα", ας μας πούνε οι στρέιτ γυναίκες: Έχετε καμιά όρεξη να βλέπετε στρέιτ σκυμμένο άνδρα(το αγόρι σας ή τον άνδρα σας) να βάζει επιδεικτικά δύο δάχτυλα στον ξυρισμένο-ή και αξύριστο- πρωκτό του;
Στα ζωντανά, φίλε Bal isra.Στο "ανδρικό" είδος (ή συνομοταξία, όπως προτιμάς) συγκαταλέγονται κυρίως άνθρωποι με "ορχεις" κι όχι με πέη και φέτες, όπως π.χ. η Μελίνα ή η Μαλβίνα. Οι υπόλοιποι-ες είμαστε απλά κάποιοι που φτιάχνουμε τα μαλιά μας, δείχνουμε τα πουλιά μας ο ένας στον άλλον και σφίγγουμε τις κοιλιές στον καθρέφτη.
Κοίτα να δεις πάντως τί έχει κάνει το ίντερνετ στους άνδρες ε; Από την μια πλευρά μπορεί να πει κανείς ότι τους έχει ξεκολλήσει λίγο.Έίναι κουλ πλέον με την σεξουαλική αντικειμενοποίηση του εαυτού τους και παραδέχονται τον ναρκισσισμό τους, το ότι θεωρούν τον εαυτό τους σέξι. Αυτές οι φωτό πριν 30 χρόνια ας πούμε θα ταν αιτία να τον αποκληρώσει ο πατέρας του. Και βέβαια όλο αυτό ίσως σήμερα να είναι ξεκόλλημα, γιατί άρχισαν να βλέπουν τον εαυτό τους με την "γυναικεία" τους ματιά, που είναι και αποδοχή της πλευράς τους αυτής και που είναι φυσικά και μια παραδοχή ότι μπορεί να "θαυμάζουν" και έναν άλλο άνδρα. Πως αλλιώς ένας άντρας να είναι σε θέση να ξέρει ότι είναι ωραίος άντρας; Δεν πρέπει, για να αυτοφωτογραφίζεται έτσι, να "καυλώνει με την πάρτη του".Ε;
Φουλ κλισέ !Οι άντρες δέν αυτοθαυμάζονται, ούτε κάνουν τσουλούφια σε καθρέφτες, ούτε νοιώθουν ανασφάλεια με την εμφάνισή τους. Οι άντρες - όχι τα πλάσματα με δυνατούς μύς και πέη μεγάλα, μήν τα μπερδεύετε παρακαλώ.
@τσωφλι πασατέμπουΠιο σεξισμός πεθαίνεις.Κατά τ'άλλα τα καθίκια της ζωής είναι οι άντρες.Απολαμβάνετε και καλά κάνετε και την ίδια στιγμή αποκαλύπτετε πόσο όμοιες με τους άντρες είστε! Αυτό χαίρομαι περισσότερο απ'όλα. Απομυθοποιείται καθημερίνα η κουλτούρα περί "επιφανειακών" και "ανάλγητων" αντρών! Καλή απόλαυση!
Α, για φαντάσου - δεν το'ξερα ότι υπάρχει τέτοια διάκριση. Και για να έχουμε καλό ρώτημα, σε ποια συνομοταξία ανήκουν τα πλάσματα με δυνατούς μυς και μεγάλα πέη; Hominidae ή παραέξω;
Πάντως να θυμίσω ότι όλοι οι άντρες έχουν "από αυτό".Επίσης ότι είναι απίθανο αυτός να σας θαυμάζει back.Συνεπώς κορίτσια, "από αυτό" έχουν και αυτοί που σας θαυμάζουν.Shoot back!!
Όπως και να το κάνεις καλέ μου άλλο πουλί ο γυπαετός και άλλο το σπυργιτάκι!! και εδώ μιλάμε για γυπαετό, που δεν είναι καν εν πτήση!!!οπότε άσε μας να θαυμάσουμε χρυσέ μου!!!
Βασικά είναι σε "ημιστύση" που, ρώτα όλα τα αγόρια, κατόπιν δεν μένουν και πολλά ακόμη να πάρει σε μέγεθος. Και δεν θα το λεγα και γυπαετό...Εννοείται να θαυμάσετε, εγώ απλά λέω ότι τέτοια έχουν και οι γύρω σας. Μπορείτε να έχετε ένα τέτοιο για πάρτη σας. (κάτι ακόμα:Τέτοιοι παίδαροι επίσης κυκλοφορούν άπειροι πια;)
Θα έπρεπε να μας είχατε προειδοποίησει ότι οι φωτό περιέχουν τοποθέτηση προιόντος!!! Μπροστά στον καθρεύτη φαίνεται ένα στοματικό διάλυμα Colgate...