Σχεδιάζουν φόρο στις συνδέσεις ίντερνετ

Σχεδιάζουν φόρο στις συνδέσεις ίντερνετ Facebook Twitter
8
Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει αυξήσεις στο φόρο της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και νέα χαράτσια σε συνδέσεις Ιντερνετ, καλωδιακή τηλεόραση κ.λπ., σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου. Ο στόχος είναι με αυτό και με άλλα μέτρα να υπάρξει αύξηση των εσόδων του δημοσίου και να επιτευχθεί ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα.
Σύμφωνα με τις  μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο φόρος θα επιβληθεί σε όλο το φάσμα της χρήσης του internet, είτε στις συνδέσεις που προσφέρονται αυτούσιες από τις εταιρείες, είτε σε εκείνες που αφορούν στις συνδέσεις μέσω κινητού τηλεφώνου.
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Οικονομία / Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για το επίδομα - Αύξηση προανήγγειλε ο Παπασταύρου

Επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης στην αντλία, με στόχο η τιμή να πέσει κάτω από τα 1,70 ευρώ το λίτρο, και αύξηση έως 20% στο επίδομα θέρμανσης περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων που αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση την Τετάρτη
THE LIFO TEAM