ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Τσίπρας: Σύντομα η δύσκολη αυτή περίοδος φτάνει στο τέλος της

Τσίπρας: Σύντομα η δύσκολη αυτή περίοδος φτάνει στο τέλος της Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
2

Στον σημερινό αγώνα για την υπεράσπιση των οικουμενικών αξιών του ανθρωπισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης και, μάλιστα, μέσα σε συνθήκες μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης, ο λαός αποδεικνύει ότι έχει αντοχές, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και πίστη στις δυνάμεις του, τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου.


Ο Πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι "σύντομα η δύσκολη αυτή περίοδος φτάνει στο τέλος της" και τονίζει ότι "η επόμενη σελίδα της ιστορίας μας ανήκει σε μια νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα τραύματα της οικονομικής κρίσης και την επιτροπεία των δανειστών, πρότυπο δημοκρατίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού για ολόκληρη την Ευρώπη".

"Σήμερα, η Ελλάδα και ο Ελληνικός Λαός βρίσκονται, ξανά, στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος και στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των οικουμενικών αξιών του ανθρωπισμού, της προσφοράς και της αλληλεγγύης και, μάλιστα, μέσα σε συνθήκες μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης" τόνισε ο Πρωθυπουργός και συνέχισε: "Στον αγώνα αυτόν, ο λαός μας αποδεικνύει ότι έχει αντοχές, αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και πίστη στις δυνάμεις του. Σύντομα η δύσκολη αυτή περίοδος φτάνει στο τέλος της. Η επόμενη σελίδα της ιστορίας μας ανήκει σε μια νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από τα τραύματα της οικονομικής κρίσης και την επιτροπεία των δανειστών, πρότυπο δημοκρατίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού για ολόκληρη την Ευρώπη".

2

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια ξαναρωτά: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Πολιτική / Η υπόθεση Καρουάνα Γκαλίζια θέτει ξανά το ερώτημα: ποιος προστατεύει τους δημοσιογράφους;

Η αθώωση του Γιόργκεν Φένεκ στη Μάλτα προκαλεί νέα οργή και ξαναφέρνει στο κέντρο την υπόθεση της δολοφονημένης δημοσιογράφου ως σύμβολο για την ελευθερία του Τύπου στην Ευρώπη.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια