Ο Μπαρτ Ρέινολντς δηλώνει μετανιωμένος για το θρυλικό γυμνό του στο Cosmopolitan

Facebook Twitter
6

Η γυμνή φωτογράφηση του Μπαρτ Ρέινολντς για το Cosmopolitan το 1972 έγινε σημείο αναφοράς για το μετέπειτα αντρικό γυμνό και ο διάσημος ηθοποιός έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους πρώτους άντρες σταρ που πόζαραν ολόγυμνοι. Το τεύχος εκείνο πούλησε πάνω από 1,5 εκατομμύρια αντίτυπα και αν εκείνη την εποχή υπήρχε το διαδίκτυο με τη σημερινή του μορφή, τότε σίγουρα οι τίτλοι θα ανέφεραν: «Ο Ρέινολντς σπάει το ίντερνετ».

Όμως σήμερα, ο 80χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει πως έχει μετανιώσει για τη διάσημη φωτογραφία και αν είχε επιλογή θα προτιμούσε να μην το είχε κάνει. «Ήταν πραγματικά ηλίθιο. Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Μάλλον είχα πει "Δεν μπορείς να το κάνεις... είσαι κότα" και αυτό ήταν αρκετό για να το κάνω τελικά» ανέφερε μιλώντας σε συνέντευξή του στο "What To Watch" και τον Ricky Camilleri, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ SXSW του Τέξας, όπου βρίσκεται για την προώθηση του νέου του ντοκιμαντέρ, "The Bandit".

Ο Ρέινολντς αναφέρει πως το μοναδικό πράγμα που είχε ζητήσει πριν γδυθεί, ήταν να πιει πολλά ποτά και τελικά ήταν μεθυσμένος όταν το έκανε. «Ήμουν εντελώς πιωμένος σε εκείνη τη φωτογράφιση. Και εκείνο το ηλίθιο χαμόγελο είναι από το ποτό».

Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM