ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Μακάβρια φάρσα η επίσκεψη με αντίτιμο στον τάφο του Παντελίδη

Μακάβρια φάρσα η επίσκεψη με αντίτιμο στον τάφο του Παντελίδη Facebook Twitter
8

Μακάβρια φάρσα φοιτητών ήταν τελικά η αφίσα μέσω της οποίας φαινόταν να διοργανώνεται επίσκεψη στον τάφο του Παντελή Παντελίδη, με αντίτιμο 30 ευρώ. Σε αυτή την αφίσα που φωτογραφήθηκε και κυκλοφόρησε ευρέως μέσω των social media δινόταν και τηλέφωνα ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν.

 «Δεν ξέρω ποιοι συμφοιτητές μου το έκαναν αυτό. Τα έχω χαμένα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο γιατί ανέβηκε η πίεσή μου», δήλωσε στο enikos.gr o 25χρονος φοιτητής από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου, απ’ όπου, όπως φαίνεται, προήλθε η φάρσα.

Ο 25χρονος είπε ότι εκείνος μαζί με μια ομάδα 30 συμφοιτητών του από τη Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σκέφτονταν να προγραμματίσουν μια εκδρομή στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτούν το μνήμα του Παντελή Παντελίδη. Kάποιος, τόνισε, θέλησε να τους κάνει πλάκα και έφτιαξε αυτή την αφίσα, δημοσιεύοντας μάλιστα το τηλέφωνό του και το τηλέφωνο ενός φίλου του.

Ο φοιτητής είπε επίσης ότι έχει απευθυνθεί στην αστυνομία προκειμένου να βρεθούν οι δράστες.

8

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ελλάδα / Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Πιο κοντά στον εντοπισμό των δραστών οι αρχές - Πιθανό να υπήρχε και τέταρτος

Τα στοιχεία των ερευνών που μπορεί να «δείξουν» τους δράστες - Το βίντεο με τον εμπρηστή να πλησιάζει την πολυκατοικία του πρώην βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη
THE LIFO TEAM
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΝΙΓΜΟΥ 8ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 58χρονος που κατηγορείται για απόπειρα πνιγμού 8χρονου με μαξιλάρι

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 58χρονος μπήκε στο σπίτι, απείλησε τα δύο παιδιά, χαστούκισε δύο φορές τον 8χρονο και στη συνέχεια πίεσε το κεφάλι του με ένα μαξιλάρι
THE LIFO TEAM