Ακόμη 1.300 πρόσφυγες φτάνουν στον Πειραιά

Ακόμη 1.300 πρόσφυγες φτάνουν στον Πειραιά Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία με 1.300 μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένεται να καταπλεύσουν σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα στις 8 το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει το Blue star 1 με 795 άτομα. Το πλοίο παρέλαβε 492 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη και 303 από τη Χίο.

Στις 10:20 το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» από τα Δωδεκάνησα μεταφέροντας 313 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Ρόδο.

Περίπου στη μία το μεσημέρι αναμένεται και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Μύκονος» που μεταφέρει 222 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Σάμο.

Σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά στους χώρους όπου φιλοξενούνται οι πρόσφυγες θα βρίσκεται κινητή οδοντιατρική μονάδα, στελεχωμένη από γιατρούς του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, μετά από πρωτοβουλία της περιφερειακής ενότητας Πειραιά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

Ελλάδα / Λουτράκι: «Μπορεί να είχα εμπάθεια όμως συνέβη» υποστηρίζει η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Μήπως πρέπει να τον πάνε να τον δουν κάποιοι; Η μαμά του παιδιού μου μίλησε πολύ άσχημα ότι εγώ φταίω. Εγώ φταίω που το παιδάκι με άγγιξε;» ανέφερε σε νέες δηλώσεις της η εκπαιδευτικός
LIFO NEWSROOM