Aστυνομικοί στην πλ. Βικτωρίας: Ζητούν να απομακρυνθούν οι σκηνές

Aστυνομικοί στην πλ. Βικτωρίας: Ζητούν να απομακρυνθούν οι σκηνές Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Έντονη είναι σήμερα η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία Βικτωρίας, όπου σύμφωνα με το Star, ζητείται να ξεστηθούν οι σκηνές που στήνονται.

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του καναλιού, δεν ζητάνε την απομάκρυνση των προσφύγων αλλά να μην υπάρχουν σκηνές, καθώς δεν θέλουν να δοθεί η εικόνα ενός άτυπου χοτσποτ στην πλατεία.

Αυτό που επισημαίνεται πάντως στο ρεπορτάζ είναι ότι η αστυνομική δύναμη που είναι εκεί, είναι και η μόνη κρατική παρουσία, αφού κατά τα λοιπά το κράτος απουσιάζει και η οποία φροντίδα για τους πρόσφυγες επαφήεται σε πολίτες και εθελοντές.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Σήμερα η κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες

Ελλάδα / Αγρότες: Σήμερα η πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες - Κλιμάκωση των κινητοποίησεων ή διάλογος με την κυβέρνηση;

Οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων μεταβαίνουν στις Σέρρες ιδιαίτερα απογοητευμένοι και με περισσότερη δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή παρακράτηση ποσών από τους λογαριασμούς τους λόγω ΕΛΓΑ
THE LIFO TEAM