ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Tι έδειξαν οι πρώτες αναλύσεις για το δυστύχημα του Παντελίδη

Tι έδειξαν οι πρώτες αναλύσεις για το δυστύχημα του Παντελίδη Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
11

Σε άριστη κατάσταση ήταν το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης και δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε στο φρένο, ούτε στο γκάζι, ενώ τα ηλεκτρονικά του συστήματα δούλευαν κανονικά και τα λάστιχα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Το τζιπ ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, από την πραγματογνωμοσύνη διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν πάτησε καθόλου φρένο, όπως συνάγεται από την εξέταση του «εγκεφάλου» του οχήματος και από την αυτοψία.

Από την πραγματογνωμοσύνη δεν προσδιορίζεται η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα, την ώρα που οι αρμόδιοι της τροχαίας είναι επιφυλακτικοί για το κατά πόσο θα μπορούσε να προσδιοριστεί με ακρίβεια.

Τώρα αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να φανεί αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ.

Ελλάδα
11

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εν πλω προς τη Γάζα: Ένα ελληνικό πλήρωμα αψηφά τις ισραηλινές απαγορεύσεις

Ελλάδα / Εν πλω προς τη Γάζα: Ένα ελληνικό πλήρωμα αψηφά τις ισραηλινές απαγορεύσεις

Η Κλεονίκη Αλεξοπούλου, μέλος του ανθρωπιστικού στόλου, μεταφέρει από το κατάστρωμα του ελληνικού πλοίου «Οξυγόνο» τη μαρτυρία της για όσα βίωσαν στη διαδρομή προς τη Γάζα μέχρι τη στιγμή της αναχαίτισής τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι και εγκατέλειψε - Νεκρός 44χρονος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Μηχανή συγκρούστηκε με πατίνι και εγκατέλειψε - Νεκρός 44χρονος

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στην Πέτρου Ράλλη αμέσως μετά το δυστύχημα και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί
LIFO NEWSROOM
Βόλος: Πλημμύρισε η Γεωπονική Σχολή μετά την κακοκαιρία – Ζημιές σε εργαστήρια και ερευνητικό εξοπλισμό

Ελλάδα / Βόλος: Πλημμύρισε η Γεωπονική Σχολή μετά την κακοκαιρία – Ζημιές σε εργαστήρια και ερευνητικό εξοπλισμό

Το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε αποτυπώνει το μέγεθος των ζημιών, ενώ φοιτητές και ερευνητές εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τη συνέχιση των σπουδών και των ερευνητικών προγραμμάτων
LIFO NEWSROOM