Μάλλον fake η ιστορία με τον 16χρονο μαθητή που κέρδισε σε διαγωνισμό ένα μήνα με μια Ρωσίδα πορνοστάρ

Μάλλον fake η ιστορία με τον 16χρονο μαθητή που κέρδισε σε διαγωνισμό ένα μήνα με μια Ρωσίδα πορνοστάρ Facebook Twitter
5

Μάλλον fake η ιστορία με τον 16χρονο μαθητή που κέρδισε σε διαγωνισμό ένα μήνα με μια Ρωσίδα πορνοστάρ Facebook Twitter

 

Ένας μαθητής στη Ρωσία φέρεται σύμφωνα με βρετανικά μέσα να κέρδισε έναν μήνα «ζωής» με μια πορνοστάρ, καθώς ήταν ο επισκέπτης με αριθμό 100.000 που μπήκε σε ένα site, το οποίο και έτρεχε τον αντίστοιχο διαγωνισμό.

 

Ο 16χρονος Ruslan Schedrin πληροί τις προδιαγραφές του βραβείου, σύμφωνα με τους κανονισμούς, και μπορεί όποτε θελήσει να χαρεί το βραβείο του. Ως τότε όμως, έχει να αντιμετωπίσει τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας του και της αδερφής του που είναι τελείως αντίθετες με όλο αυτό.


«Είμαι εντελώς αντίθετη. Έχει εξετάσεις, πρέπει να διαβάσει. Και τι εννοούν ένα μήνα με την πορνοστάρ; Αυτό δεν γίνεται, ακόμη και μια εβδομάδα είναι πάρα πολύ. Καλύτερα να μας έδιναν 100.000 ρούβλια να ήμασταν ευτυχισμένοι» σχολίασε σχετικά η μητέρα του, που δηλώνει σοκαρισμένη και διευκρινίζει πως δεν έχει δει καν την κοπέλα. Σύμφωνα με τους όρους, ο 16χρονος θα μπορούσε να «περάσει» το βραβείο σε κάποιον «επίσημο αντιπρόσωπο», όπως για παράδειγμα ο πατέρας του. Ωστόσο η μητέρα είναι τελείως κάθετη και με αυτό. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση» απάντησε κατηγορηματικά.

Μάλλον fake η ιστορία με τον 16χρονο μαθητή που κέρδισε σε διαγωνισμό ένα μήνα με μια Ρωσίδα πορνοστάρ Facebook Twitter


Την ίδια γνώμη όμως συμμερίζεται και η αδερφή του Ruslan που θεωρεί πως αυτό δεν έχει κανένα κέρδος για τον αδερφό της. «Μπορεί να βρει κοπέλα αν θέλει» λέει η 17χρονη Diana Schedrina.

Μάλλον fake η ιστορία με τον 16χρονο μαθητή που κέρδισε σε διαγωνισμό ένα μήνα με μια Ρωσίδα πορνοστάρ Facebook Twitter


Από την μεριά του βέβαια ο μεγάλος νικητής είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένος με το βραβείο και τον έναν μήνα που έχει την δυνατότητα να περάσει με την Ρωσίδα πορνοστάρ Ekaterina Makarova, την οποία χαρακτηρίζει «με πολύ καλές αναλογίες» και συμπληρώνει πως «βράζει μέσα του». «Στην αρχή δεν το πίστευα. Όταν αποδείχθηκε πως είναι αλήθεια, χάρηκα απίστευτα. Πήρα τηλέφωνο όλους μου τους φίλους που έπαθαν επίσης σοκ. Αυτή τη στιγμή όλοι τους με ζηλεύουν για την τύχη μου» λέει ο Ruslan.

«Την είδα και μου άρεσαν τα πάντα, έχει καλές αναλογίες... και πάει λέγοντας. Ανυπομονώ τόσο πολύ να την συναντήσω, όλα μέσα μου βράζουν. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος» σημειώνει ο 16χρονος. «Η μητέρα μου το έχει πάρει πολύ στραβά αλλά νομίζω θα την βρούμε την άκρη. Όταν την δω θα της πω: 'Γεια, είμαι αυτό το αγόρι, σε κέρδισα'» καταλήγει.

Μάλλον fake η ιστορία με τον 16χρονο μαθητή που κέρδισε σε διαγωνισμό ένα μήνα με μια Ρωσίδα πορνοστάρ Facebook Twitter

Όσο για το «έπαθλο», την πορνοστάρ Ekaterina Makarova, που είναι περίπου 20 ετών λέει πως ο 16χρονος είναι «σε καλή ηλικία για να είναι ανεξάρτητος» και πως της άρεσε βλέποντας τις φωτογραφίες του. Βέβαια είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να μην γίνει ο μήνας αλλά να πάνε δυο τους κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, αν συμφωνήσουν. Όσο για την πιθανότητα να κάνουν σεξ η ίδια λέει πως δεν υπάρχει σαν προϋπόθεση στο βραβείο, αλλά μπορεί και να συμβεί γιατί «αυτά έχει η ζωή».

update: H ιστορία αυτή μάλλον ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή και τελικά σύμφωνα με αποψινά δημοσιεύματα, ο μικρός φαίνεται πως είναι 14, είναι ηθοποιός και όλο αυτό το viral, ήταν ένα καλά σκηνοθετημένο διαφημιστικό για τη δημοσιότητα της εταιρείας παιχνιδιών. 

Μια φωτογραφία του μικρού νικητή από database ηθοποιών:

Μάλλον fake η ιστορία με τον 16χρονο μαθητή που κέρδισε σε διαγωνισμό ένα μήνα με μια Ρωσίδα πορνοστάρ Facebook Twitter

Όλη η ιστορία λανσαρίστηκε ως αληθινή, αλλά σύμφωνα με ρωσικά μέσα δεν ήταν παρά ένα κόλπο για να γίνει γνωστή η Cases4Real που έδωσε το "έπαθλο". Σύμφωνα δε με το Buzzfeed, και το έπαθλο, δηλαδή η πορνοστάρ, ίσως ήταν και αυτή στη συμφωνία για λίγη εξτρά δημοσιότητα μέσα από μια ιστορία προορισμένη να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η εταιρεία προσπαθεί να δικαιολογηθεί κάπως μετά τις αποκαλύψεις που γίνονται και φέρεται σύμφωνα με τη Daily Mail να δηλώνει μέσω εκπροσώπου της πως δεν ήταν γνωστό ότι ο μικρός είναι 14 και πως είναι ηθοποιός. 

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ