Μπουτάρης: Οι αγρότες ήταν πάντα τα χαϊδεμένα παιδιά

Μπουτάρης: Οι αγρότες ήταν πάντα τα χαϊδεμένα παιδιά Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
5

Έντονο εκνευρισμό προκάλεσε στον Γιάννη Μπουτάρη η σημερινή ξαφνική κίνηση των αγροτών να διαδηλώσουν με τα τρακτέρ τους στη Θεσσαλονίκη. «Έμεινα άφωνος, ακούγοντας τα τρακτέρ που περνούσαν, παρέλαση ολόκληρη, στην παραλία, κορνάροντας. Νομίζω ότι αυτό ξεπερνάει κάθε όριο, αυτή η συμπεριφορά των αγροτών. Μπορεί να έχουν όποια δίκια νομίζουν ότι έχουν, αλλά ο τρόπος αντίδρασης δεν είναι το νταηλίκι αυτό», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

 «Δεν νοιάζονται για κανέναν νόμο και κυρίως δεν τους νοιάζει και η κατάσταση όλων των άλλων», ανέφερε ο κ.Μπουτάρης και τόνισε: «Το αγροτικό θέμα στην Ελλάδα έχει κακοφορμίσει για πολλά χρόνια, όταν έπαιρναν τις επιδοτήσεις ήταν μια χαρά όλα. Οι αγρότες πάντα ήταν χαϊδεμένα παιδιά».

Οι αγρότες από 22 μπλόκα της Κ. Μακεδονίας κατευθύνονται με τρακτέρ και οχήματα στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, η έναρξη του οποίου ορίσθηκε για τις 11:30. Στη σημερινή κινητοποίηση δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM