Μήνυση κατά του Λαζόπουλου από τον Πειραϊκό Σύλλογο Κινητικά Ανάπηρων

Μήνυση κατά του Λαζόπουλου από τον Πειραϊκό Σύλλογο Κινητικά Ανάπηρων Facebook Twitter
1

Μήνυση κατά του Λάκη Λαζόπουλου προανήγγειλε απόψε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Ανάπηρων, Βασίλης Δημητριάδης. Αναφερόμενος στη «συγγνώμη» που ζήτησε εκ των υστερών ο κ. Λαζόπουλος, ο κ. Δημητριάδης ήταν άκρως ειρωνικός λέγοντας: «Εμείς είμαστε όλοι βλάκες και ο κ. Λαζόπουλος ο μοναδικός που κατέχει την αλήθεια».

Τόνισε ότι τα όσα είπε εκ των υστερών ο ηθοποιός δεν συνιστούν συγγνώμη, αλλά υπαναχώρηση μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Ο κ. Δημητριάδης έκανε επίσης λόγο για αισχρή και χυδαία επίθεση κατά των ανάπηρων, που υποκρύπτει ρατσισμό και χαρακτήρισε τον κωμικό «Γκέμπελς».

Σκληρή ανακοίνωση για τα σχόλια του Λαζόπουλου εξέδωσε και το Ποτάμι:

Η ελευθερία της έκφρασης, ακόμη και στις πλέον ακραίες εκδοχές της, πρέπει να γίνεται σεβαστή. Όμως τα ρατσιστικά ξεσπάσματα μίσους και η προσβολή των ανθρώπων με αναπηρία, όταν γίνονται με πρόσχημα τη σατιρική κριτική, συνιστούν ύπουλο όπλο εκφασισμού του κοινού. Πόσο μάλλον όταν εκπορεύονται από τον επίσημο διασκεδαστή της πρωθυπουργικής αυλής.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελλάδα / Έτσι θα γίνει η Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Θεσσαλονίκης

Η LiFO παρουσιάζει τη μελέτη και τις απεικονίσεις του αρχιτεκτονικού γραφείου «Apostolopoulos Tasoulis» που απέσπασε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό για την «Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων Θεσσαλονίκης»
THE LIFO TEAM
ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΛΑΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ

Ελλάδα / Δίκη για Τέμπη: «Πάνω από τα κέρδη σας δεν υπολογίζετε ανθρώπινες ζωές» - Η κατάθεση της μητέρας της Κλαούντια Λάτα

Η Άλμα Λάτα έκανε λόγο για «έγκλημα με δύο σκέλη», αναφερόμενη τόσο στις συνθήκες που οδήγησαν στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών όσο και σε όσα ακολούθησαν, με τις παρεμβάσεις στον χώρο του δυστυχήματος
THE LIFO TEAM