Αίσθηση προκαλεί το βίντεο με την επέμβαση της αστυνομίας το μεσημέρι στην πλ. Βικτωρίας

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο με την επέμβαση της αστυνομίας το μεσημέρι στην πλ. Βικτωρίας Facebook Twitter
7

Το βίντεο που εδώ και λίγη ώρα κάνει το γύρο του Twitter και προκαλεί αντιδράσεις κατέγραψε ο φωτορεπόρτερ του zougla.gr Νίκος Χριστοφάκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το zougla, oι άνδρες ΔΙ.ΑΣ όρμησαν αιφνιδιαστικά στην πλατεία Βικτωρίας ποδοπατώντας, δέρνοντας και βρίζοντας όποιον βρέθηκε στο διάβα τους με εντολή «προληπτικής καταστολής». Την πλατεία περιφρουρούσε ομάδα αντιεξουσιαστών, χωρίς να έχει γίνει, μέχρι τότε, κανένα απολύτως επεισόδιο.

Το βίντεο έχει καταγράψει και άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να προσαγάγουν φωτορεπόρτερ που κάλυπταν το ρεπορτάζ παρά το γεγονός ότι δήλωσαν την ιδιότητά τους. 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM