No.1

Αστροναύτης φωτογραφίζει την καταιγίδα Jonas από το διάστημα

Αστροναύτης φωτογραφίζει την καταιγίδα Jonas από το διάστημα Facebook Twitter
0

Ο αμερικανός αστροναύτης Σκοτ Κέλι ο οποίος βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κατάφερε να συλλάβει μια σειρά από εντυπωσιακές εικόνες της καταιγίδας Jonas που πλήττει την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, με καταστροφικές συνέπειες.

 

 

Ο Κέλι ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter αυτές τις φωτογραφίες, δίνοντας έτσι και μια σπάνια εικόνα του καιρικού φαινομένου. Στο πρώτο tweet φαίνονται αχνά τα λιγοστά φώτα μιας πόλης ενώ κεραυνοί είναι ορατοί μέσα σε ένα πυκνό λευκό στρώμα.

 

 



Στο δεύτερο tweet του αστροναύτης της NASA εικονίζεται η καταιγίδα πάνω από το Σικάγο ενώ στο τρίτο tweet εικονίζεται χιονισμένη όλη η οροσειρά που καλύπτει την ανατολική ακτή και διακρίνεται η λάμψη ενός κεραυνού.

 

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MILKY WAY ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Τech & Science / Νέα φωτογραφία του Γαλαξία μάς βοηθά να κατανοήσουμε την καταγωγή των αστεριών

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εικόνα που έχει ληφθεί ποτέ από το δίκτυο των 66 κεραιών ALMA στην έρημο Ατακάμα της Χιλής, το οποίο διαχειρίζονται από κοινού το Ευρωπαϊκό Νότιο Αστεροσκοπείο, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία
THE LIFO TEAM