Ισπανία: Εργάτες σε φάρμα κατηγορούνται ότι σκότωσαν 72 γουρουνάκια πέφτοντας επάνω τους

Ισπανία: Εργάτες σε φάρμα κατηγορούνται ότι σκότωσαν 72 γουρουνάκια πέφτοντας επάνω τους Facebook Twitter
5

 

Ισπανία: Εργάτες σε φάρμα κατηγορούνται ότι σκότωσαν 72 γουρουνάκια πέφτοντας επάνω τους Facebook Twitter

Δύο εργάτες από την μικρή πόλη της Huercal-Overa στην νότια Ισπανία έχουν συλληφθεί και ερευνώνται από την αστυνομία καθώς φέρονται να έχουν καταγράψει σε βίντεο την προσπάθεια τους να σκοτώσουν μικρά γουρουνάκια, πέφτοντας επάνω τους με το βάρος του σώματός τους.

Σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία, οι θάνατοι των μικρών γουρουνιών σημειώθηκαν σε μία φάρμα της περιοχής στις 7 Ιανουαρίου. Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, 19 γουρουνάκια πέθαναν εκείνη τη στιγμή, ενώ 53 ακόμη κατέληξαν λίγο αργότερα από τα τραύματα τους.

Ισπανία: Εργάτες σε φάρμα κατηγορούνται ότι σκότωσαν 72 γουρουνάκια πέφτοντας επάνω τους Facebook Twitter

Μιλώντας στην εφημερίδα «El Diario» και το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων εξήγησαν πως οι δύο εργάτες σκότωσαν τα γουρουνάκια την ώρα που προσπαθούσαν να τα μεταφέρουν σε άλλο μέρος. «Όταν τα γουρουνάκια βρίσκονταν στο διάδρομο, έκλεισαν την είσοδο και την έξοδο, αφήνοντας τα ζώα χωρίς διέξοδο διαφυγής».

«Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, την ώρα που ο ένας μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο, ο άλλος εργάτης πηδούσε στο διάδρομο, ρίχνοντας το βάρος του πάνω στα γουρουνάκια, σκοτώνοντας 19 και τραυματίζοντας άλλα 53 που πέθαναν αργότερα».

Ο ιδιοκτήτης της φάρμας, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το τι είχε συμβεί, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM