Αυτές είναι οι δέκα χειρότερες συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα

Αυτές είναι οι δέκα χειρότερες συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα Facebook Twitter
8

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο στα αεροδρόμια του Λονδίνου έφερε στο φως τις πιο ενοχλητικές και αγενείς συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα.

63% - Η μεγάλη αλλαγή στην κλίση της πλάτης του καθίσματος που περιορίζει τον ελεύθερο χώρο του επιβάτη ο οποίος κάθεται από πίσω.

55% - Οι επιβάτες που τοποθετούν τους αγκώνες τους κατά μήκος όλου του μπράτσου της καρέκλας χωρίς να αφήνουν χώρο για τους διπλανούς τους.

53% - Η αγενής συμπεριφορά απέναντι στις αεροσυνοδούς και το πλήρωμα της καμπίνας.

49% - H μεταφορά χειραποσκευής μεγάλου μεγέθους που δεν αφήνει χώρο για τα σακίδια ή τις χειραποσκευές των υπόλοιπων επιβατών.

43% - Αυτοί που συζητούν δυνατά με τους συνταξιδιώτες τους.

40% -  Όσοι βιάζονται να κατέβουν από το αεροπλάνο προκειμένου να βρεθούν πρώτοι στην ουρά για τον έλεγχο διαβατηρίων.

34% - Οι ταξιδιώτες που σηκώνονται καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού για να πάρουν ή να αφήσουν πράγματα στη βαλίτσα τους.

33% -  Εκείνοι που τοποθετούν τα πόδια τους ανάμεσα στα κενά των καθισμάτων, με αποτέλεσμα να αγγίζουν τους μπροστινούς τους με τις πατούσες.

24% - Οι επιβάτες που βρίζουν χωρίς να ενδιαφέρονται για το ποιος τους ακούει και αν υπάρχουν μικρά παιδιά σε κοντινή απόσταση.

19% - Η συνήθεια ορισμένων να γέρνουν πάνω από το παράθυρο μην αφήνοντας κανέναν άλλο να κοιτάξει έξω.


Αυτές είναι οι δέκα χειρότερες συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα Facebook Twitter

Πηγή: Daily Mail

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT

σχόλια

4 σχόλια
Μια φορά πέτυχα στο αεροπλάνο ένα γκρουπ (παιδική ποδοσφαιρική ομάδα- γονείς και παιδιά). Πέρα από τη ακατάπαυστη φασαρία των παιδιών, από μπροστά μου κάποιοι μπαμπάδες άκουγαν μουσική δυνατά (κυρίως ποντιακά). Ευτυχώς τους τέλειωσε η μπαταρία γρήγορα...
οταν συμβαινει κατι τετοιο, γυρναω και δινω στα παλιοπαιδα ενα τετοιο κακο σκυλα λουκ που κυριολεκτικα κοκαλωνουν!! και μετα δινω και ενα ιδαιτερα απαξιωτικο κακο λουκ στους γονεις! και ετσι εχουν πληρη επιγνωση των κακων τους τροπων και της γαιδουριας τους κ συνηθως αμεσως διορθωνεται η κατασταση. δοκιμασε το. σ αυτα φταινε οι γονεις.