ΣΗΜΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

"Ρυθμιστή της πολιτικής ζωής της χώρας" αποκάλεσε τον Β.Λεβέντη ο μητροπολίτης Μαντινείας

"Ρυθμιστή της πολιτικής ζωής της χώρας" αποκάλεσε τον Β.Λεβέντη ο μητροπολίτης Μαντινείας Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

«Ρυθμιστή της πολικής ζωής της Ελλάδος» χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο μητροπολίτης Μαντινείας κ. Αλέξανδρος, που παρέστη στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας στο Δεκάζειο γηροκομείο Τρίπολης, και τον παρακάλεσε «να στηρίξει την πίστη μας, την Ελλάδα, να στερεώσει την οικογένεια μας και να διασφαλίσει τη πατρίδα μας με τον αγώνα που κάνει για όλα τα ιδανικά της φυλής μας».

Ο Μητροπολίτης, μάλιστα, θέλοντας να επαινέσει τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, είπε: «Οι κάμποι βγάζουν άλογα και τα βουνά λεβέντες, κι εμείς εδώ έχουμε Λεβέντη όνομα και πράγμα και του ευχόμαστε να έχει υγεία να ρυθμίσει τα πράγματα της πολιτικής ζωής».

Ο κ. Λεβέντης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τα καλά του λόγια, δήλωσε ότι «είμαι χαρούμενος που η Τρίπολη έχει τέτοιο ιεράρχη, που δεν το βάζει κάτω παρά τις δύσκολες ημέρες που ζούμε» και τον κάλεσε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο του εμπνεόμενος και στηριζόμενος από τους άξιους Αρκάδες που έχει δίπλα του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε: «Από πλευράς μου θα κάνω ό,τι μπορώ. Υπέμεινα τριάντα χρόνια διώξεις και απομονώσεις, αλλά ο Θεός με έφερε τώρα σε μια θέση και ελπίζω να χρησιμοποιήσω τη θέση αυτή για το φτωχό κόσμο, να δει μια άσπρη ημέρα, για να μην μειωθούν οι συντάξεις γιατί έχουν μειωθεί σε απελπιστικό βαθμό». Πρόσθεσε πως «δεν είναι λύση να αφαιρείς την μπουκιά από το στόμα του άλλου. Λύση είναι να βρούμε τρόπους να γίνει η Ελλάδα ξανά χώρα δημιουργίας και ανάπτυξης, γιατί άμα τρώμε τις σάρκες μας κάποτε θα φάμε ο ένας τον άλλο».

Ακολούθως ο κ. Λεβέντης έκοψε τη βασιλόπιτα του γηροκομείο και κόβοντας το κομμάτι της εκκλησίας, είπε: «Να ξέρετε όλοι στηρίζουμε (την εκκλησία), ακόμα κι αυτοί που έκαναν κάποια λάθη και είναι ανυπάκουοι, κι αυτοί στηρίζουν».

3

ΣΗΜΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Υπέρ της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ η Λούκα Κατσέλη: «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη μίας συνεργασίας»

«Δεν προλαμβάνουμε καταστάσεις και διαχειριζόμαστε τις κρίσεις όταν ξεσπάνε. Γιατί να μην προετοιμαστεί αυτή η προσέγγιση νωρίς;», σχολίασε σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια