"Διαστημική" γκάφα από τον Βρετανό αστροναύτη που πήρε τηλέφωνο στη Γη σε λάθος νούμερο

"Διαστημική" γκάφα από τον Βρετανό αστροναύτη που πήρε τηλέφωνο στη Γη σε λάθος νούμερο Facebook Twitter
1

Ο Βρετανός αστροναύτης Tim Peake ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το λάθος τηλεφώνημα που έκανε το βράδυ των Χριστουγέννων, από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όταν θέλοντας να καλέσει τη μητέρα του στο τηλέφωνο πήρε αντ' αυτού σε ένα άλλο σπίτι. 

"Γεια σας, πλανήτης Γη εκεί;" ήταν η ερώτηση του Peake στη γυναίκα που σήκωσε το τηλέφωνο κι η οποία, φυσικά, δεν ήταν η μητέρα του.

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην κυρία που πήρα πριν λίγο τηλέφωνο κατά λάθος και της είπα 'Γεια, πλανήτης Γη εκεί;'- δεν ήταν πλάκα... απλώς λάθος αριθμός!" έγραψε λίγο μετά το συμβάν ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Twitter. Ο Peake βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες σε διαστημικό ταξίδι μαζί τον Αμερικανό Timothy Kopra και τον ρώσο κυβερνήτη Yuri Malenchenko, στον πύραυλο Soyouz TMA - 19M, που θα παραμείνει προσδεμένος στον ISS για 173 ημέρες.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη αποτυχημένη απόπειρα επικοινωνίας του Peake με τον "πλανήτη Γη", αφού σύμφωνα με την Daily Telegraph, o 43χρονος αστροναύτης είχε ξαναπροσπαθήσει να μιλήσει με τους δικούς του την περασμένη Δευτέρα, αλλά αναγκάστηκε τελικά να τους αφήσει μήνυμα στον υπολογιστή μην βρίσκοντάς τους στο σπίτι. 

Ο Peake είναι ο πρώτος Βρετανός αστροναύτης που διαμένει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια