ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Έλλη Κανάτα Ιδιοκτήτρια της γκαλερί Elika

Έλλη Κανάτα Ιδιοκτήτρια της γκαλερί Elika Facebook Twitter
0

Τι ώρα αρχίζει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 2 μ.μ. και, από ό,τι έμαθα εκεί, τις Τετάρτες κατά τις 12. Αν δεν κάνω λάθος, κρατάει γύρω στη μιάμιση ώρα. Επίσης, δεν είναι συνέχεια το ίδιο, οπότε μπορεί κανείς να ξαναπάει και να δει κάτι διαφορετικό.

Είχες ξαναπάει σε drag show;

Έχω δει αρκετές φορές μικρής διάρκειας drag shows σε μπαράκια στη Μύκονο και τη Νέα Υόρκη. Αλλά το πολύ είναι πάντα αλλιώς.

Τι περίμενες;

Περίμενα κάτι αρκετά κιτς και χιουμοριστικό. Και έτσι και ήταν. Καλό κέφι και σούπερ κορίτσια.

Περίγραψέ μου μια συνηθισμένη βραδιά στις Κούκλες.

Έχει και ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν θεές. Λες και τις έβλεπες μπροστά σου. Άλλες Ελληνίδες -κλασικές για τέτοια φάση- ήταν η Μούσχουρη και η Μερκούρη. Το styling ήταν πολύ καλό, σικ ή χιουμοριστικό, ανάλογα με την περίσταση. Υπήρχαν κάποιες με κορμιά θεϊκά, που πολλές θα ζήλευαν. Από ξένο ρεπερτόριο είχαν Σελίν Ντιόν, Γουίτνι Χιούστον, Λάιζα Μινέλι, Mέριλιν Μονρό και άλλες, που τώρα μου διαφεύγουν. Εμείς καθόμασταν στο μπαρ, αλλά υπήρχαν και λίγα τραπεζάκια μπροστά στη σκηνή. Ο φωτισμός ήταν λίγο αυτοσχέδιος, γιατί η barwoman είχε και ρόλο φωτιστή. Πάνω στη σκηνή υπήρχαν μία κόκκινη γκλίτερ κουρτίνα κι ένα «κλουβί», από όπου κατέβαιναν «μαγικά» τα κορίτσια.

Τι είδους κόσμος παρακολουθούσε το σόου;

Ο κόσμος ήταν, προς μεγάλη μας έκπληξη, αρκετά mainstream και γύρω στα 30.

Ποια κομμάτια εκαναν την περισσότερη αίσθηση στο κοινό;

Το «Του αγοριού απέναντι» της Μαίρης Χρονοπούλου και το «Έχω ένα μυστικό» της Βουγιουκλάκη. Και η Γουίτνι Χιούστον είχε σουξέ αλλά και η Mέριλιν Μονρό όταν τραγουδούσε το «My heart belongs to daddy».

Τι σου έκανε εντύπωση;

Το πολύ φιλικό και cool προσωπικό και τα καθαρά ποτά.

TV & Media
0

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο όμιλος του Politico βραβεύει τον Πίτερ Τιλ, τον άνθρωπο πίσω από την πτώχευση του Gawker

TV & Media / Ο όμιλος του Politico βραβεύει τον Πίτερ Τιλ, τον άνθρωπο πίσω από την πτώχευση του Gawker

Ο όμιλος του Politico τιμά τον Πίτερ Τιλ ως επιχειρηματία που άλλαξε την τεχνολογία, ξανανοίγοντας τη συζήτηση για τον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο που χρηματοδότησε κρυφά την αγωγή που έκλεισε το Gawker.
THE LIFO TEAM
Το Netflix έδωσε 587 εκατ. δολάρια για την εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του Μπεν Άφλεκ

TV & Media / Το Netflix έδωσε 587 εκατ. δολάρια για την εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του Μπεν Άφλεκ

Νέα κατάθεση του Netflix αποκάλυψε το τίμημα για την InterPositive του Μπεν Άφλεκ, την ώρα που η πλατφόρμα βάζει την τεχνητή νοημοσύνη όλο και πιο βαθιά στην παραγωγή ταινιών και σειρών.
THE LIFO TEAM
Τα Emmys βγάζουν σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς από τη ζωντανή μετάδοση

TV & Media / Τα τηλεοπτικά βραβεία Emmy βγάζουν σκηνοθέτες, σεναριογράφους και ηθοποιούς από τη ζωντανή μετάδοση

Η απόφαση των τηλεοπτικών βραβείων Emmy να μεταφέρουν βασικές κατηγορίες εκτός της live τηλεοπτικής μετάδοσης άνοιξε νέα σύγκρουση στο Χόλιγουντ: ποιοι χωρούν στο θέαμα και ποιοι μένουν πίσω από αυτό.
THE LIFO TEAM
Αγωγή: Οι Έλισον έταξαν στον Τραμπ χρήματα και απολύσεις στο CNN για να εγκριθεί η εξαγορά της Warner

TV & Media / Αγωγή: Οι Έλισον έταξαν στον Τραμπ χρήματα και απολύσεις στο CNN για να εγκριθεί η εξαγορά της Warner

Μέτοχος της Paramount ζητά να μπλοκαριστεί η εξαγορά της Warner Bros. Discovery, υποστηρίζοντας ότι οι Ντέιβιντ και Λάρι Έλισον πρόσφεραν στον Τραμπ ιδιωτικά οφέλη και αλλαγές στο CNN
THE LIFO TEAM