Pay Roll

Pay Roll Facebook Twitter
0

Απελύθησανοι Μουτσινάς/Ζαρίφη από τον ΑΝΤ1. Ήδησυζητούν με άλλα χοιροστάσια Υπάρχει εκδότης μικρών λαθρόβιων εντύπων(ταυτοχρόνως τηλεοπτική περσόνα) πουστέλνει μόνος του διαφημιστικές εντολέςσε υπουργεία, με συμπληρωμένο το ποσό,για να υπογραφούν αρμοδίως. Καιυπογράφονται! Ο κ. Λαυρεντιάδηςαγόρασε και τον Flash.Ο μαρασμένος τίτλος προκαλεί συνειρμούς.Ο Κόκκαλης, ολόκληρο θηρίο του επιχειρείν,και δεν κατόρθωσε να στεριώσει στα media(ούτε με τον Flashούτε με το ομώνυμο περιοδικό ούτε μετην «Επικαιρότητα»). Ο Βαρδινογιάννηςμετεωρίζεται μεταξύ αισθησιασμού καιτσιχλόφουσκας - τα mediaπου ελέγχει έχουν μηδενική πολιτικήδύναμη και κακή ποιότητα (η αξιόλογηπαλιά «Μεσημβρινή» του αντιμετώπισετην επιθετική αδιαφορία του κοινού απότο πρώτο φύλλο της). Η Γιάννα προσπαθεί,με γλίσχρα αποτελέσματα. Συμπέρασμα:το χρήμα δεν αρκεί - ιδίως αν ο επιχειρηματίαςείναι σκιώδης, άσχετος με το μέσο καιαντιπαθής. Υπάρχει βέβαια πάντα και τοαντιπαράδειγμα του Μπόμπολα Όντως, σε τέτοιες εποχές που τα έντυπααπαξιώνονται, η δημοσιογραφική διάνοιαλογίζεται ως αλγόριθμος και ζαλισμένοιόλοι στρέφονται στο Σιλωάμ του Ίντερνετ,οι «NewYorkTimes»με τη σταθερή τους πίστη στην υψηλή,αδιαπραγμάτευτη και ακριβοπληρωμένηδημοσιογραφία είναι το μεγάλο, παρηγορητικόπαράδειγμα - παγκοσμίως Δύοχιλιάδες φύλλα για την ελληνική «metro».Eυχέςειλικρινείς Πλην του σεμνοδεούςΚαρυωτάκη, τα υπόλοιπα σίριαλ τηςκρατικής τηλεόρασης είναι νηπιακά - στησύλληψη και στην παραγωγή τους. Επίσης,κανείς δεν τα βλέπει Ο ΧρήστοςΠαπουτσάκης που πέθανε την περασμένηεβδομάδα στην Αθήνα μπορεί αναμφίβολανα καταγραφεί ως ο δημιουργός τουπολιτικού περιοδικού με τη μεγαλύτερηαπήχηση και επιρροή στα μεταπολεμικάχρόνια. Δεν είναι λίγο, αν προσθέσεικανείς σε αυτά την ανεξαρτησία, μιαφιλοπαίγμονα, σχεδόν πανκ στάση απέναντιστα κόμματα και στην εξουσία, μια βαθιάκαλλιέργεια και μια αξιοπρεπή ζωή Το πρώτο τεύχος του τυπωμένου«kourdistoportokali»βρίσκεται στα περίπτερα Έκλεισετο περιοδικό «Faces»,αφήνοντας απλήρωτους τους πάντες, ανκαι θα ήταν συνετό να μη βγει καν, αφούδεν είχε τίποτα να πει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

TV & Media / Πάου Μπρουνέτ: Ο 12χρονος σταρ του YouTube που εξηγεί στον κόσμο τον περίπλοκο σύμπαν του αυτισμού

Η φήμη του ήταν ήδη σημαντική πριν μια συνέντευξη με τον διάσημο Ισπανό ποδοσφαιριστή Μαρκ Κουκουρέγια, ο γιος του οποίου είναι επίσης αυτιστικός, τον εκτοξεύσει σε άλλα επίπεδα δημοτικότητας
LIFO NEWSROOM
Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

TV & Media / Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη;» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

«Βγήκα ένα βράδυ με τους φίλους μου, διασκέδασα, όπως κάνω πάντα. Την επόμενη ημέρα υπήρχαν άρθρα, τηλέφωνα» ανέφερε η ηθοποιός φανερά απορημένη με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες
LIFO NEWSROOM
Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

TV & Media / Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

Ο Μεταξάς, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και ευαγγελικός διανοούμενος, παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τη «χαρά» στην ψυχαγωγία, απαλλαγμένη από το «δηλητήριο των φιλελεύθερων talk show»
LIFO NEWSROOM