No.1

Μπους: Ο Τραμπ είναι ανισόρροπος

Μπους: Ο Τραμπ είναι ανισόρροπος Facebook Twitter
1

Με τη φράση «είναι ανισόρροπος» σχολίασε ο διεκδικητής του χρίσματος των ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Τζεμπ Μπους, τη δήλωση του συνυποψηφίου του Ντόναλντ Τραμπ, που ζήτησε να απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα των μουσουλμάνων.

Σε μια κίνηση που θεωρείται πολύ ασυνήθιστη, και ο βρετανός Πρωθυπουργός Κάμερον αποδοκίμασε τον υποψήφιο πολυεκατομμυριούχο για αυτές τις δηλώσεις. Ο εκπρόσωπος του Κάμερον είπε για τις δηλώσεις ότι ¨είναι διχαστικές, δεν βοηθούν και είναι απλά λάθος".

Ενώ πάντως συνεχίζονται οι αντιδράσεις για όσα είπε ο Τραμπ, εκείνος επιμένει. "Κοιτάξτε τι συνέβη στο Παρίσι, τη φρικτή σφαγή, και ειλικρινά, αν δει κανείς στο Παρίσι, δεν είναι πια η ίδια πόλη που ήταν",΄είπε μεταξύ άλλων σε νέες δηλώσεις του.

Πάντως παρά τις προκλητικές του δηλώσεις και συμπεριφορές, ο υποψήφιος για το χρίσμα πολυεκατομμυριούχος δεν εμφανίζει μείωση στα ποσοστά της δημοφιλίας του, παρότι έφτασε να κοροϊδέψει ακόμη και ανάπηρο δημοσιογράφο.

1

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Οι λαικιστές, οι δημαγωγοί, αυτοί που δεν προκαλούν τους πολίτες να προβληματιστούν, αλλά κατηγορούν πάντα κάποιον άλλον (είτε μουσουλμάνο, είτε ευρωπαίο, είτε αλβανο, κτλ), είναι αυτοί που παίρνουν τον λαό με το μέρος τους συνήθως, και ιδιαίτερα σε καιρούς κρίσης.