Η Kim Kardashian και ο Kanye West έγιναν για δεύτερη φορά γονείς

Η Kim Kardashian και ο Kanye West έγιναν για δεύτερη φορά γονείς Facebook Twitter
2

Mετά από πολλές φωτογραφήσεις, χιλιάδες άρθρα σε tabloids για την κοιλιά, το σώμα, το στιλ και τις εμφανίσεις της, Kim Kardashian ανακοίνωσε πριν λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα της τη γέννηση του γιου της. 

"Ο Kanye κι εγώ καλωσορίζουμε το αγοράκι μας!" έγραφε η ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται πως και οι δυο χαίρουν άκρας υγείας. Μέχρι στιγμής, το διάσημο ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του μωρού.

Η Kim ανέβασε και μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Twitter για να γιορτάσει τη γέννηση του μωρού, όπου φαίνεται να κρατά από το χέρι τον Kanye West. "Είναι εδώ!" έγραψε στο post και στο λεπτό άρχισαν να πέφτουν βροχή οι ευχές για τη γέννηση του μωρού.

Χθες η Kim είχε ανεβάσει άλλη μία φωτογραφία στο Twitter, φωτογραφίζοντας την τεράστια κοιλιά της μπροστά από έναν καθρέφτη με τη λεζάντα "Έτοιμη όποτε κι εσύ", σε ένα από τα γνωστά της επικοινωνιακά πάρε-δώσε με τους θαυμαστές της που εδώ και μέρες τη ρωτούσαν πότε θα έρθει επιτέλους στον κόσμο το αδερφάκι της μικρής North. 

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM