H Μαίρη-Κέιτ Όλσεν παντρεύτηκε τον ετεροθαλή αδελφό του Σαρκοζί

H Μαίρη-Κέιτ Όλσεν παντρεύτηκε τον ετεροθαλή αδελφό του Σαρκοζί Facebook Twitter
4

Η Μαίρη-Κέιτ Όλσεν και ο αρραβωνιαστικός της Ολιβιέ Σαρκοζί, παντρεύτηκαν σε μια πολύ κλειστή, οικογενειακή τελετή στο Μανχάταν, την περασμένη Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Η 29χρονη Όλσεν και ο 46χρονος τραπεζίτης ο οποίος είναι ετεροθαλής αδελφός του πρώην Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, πρωτογνωρίστηκαν το 2012 και από τότε έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη.


Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2014 παντρεύτηκε, παρουσία 50 εκλεκτών καλεσμένων στο κήπο ενός σπιτιού στο ανατολικό Μανχάταν, ενώ η δεξίωση δόθηκε εντός του σπιτιού, όπου οι νεόνυμφοι δείπνησαν με συγγενείς και φίλους.

Θέμα του γάμου, όπως γράψει το περιοδικό Six Page, ήταν το κάπνισμα και η διακόσμηση του χώρου ο οποίος ήταν γεμάτος από σταχτοδοχεία και μπολ με τσιγάρα. Το περιοδικό στέκεται στο γεγονός πως η δεξίωση έγινε σε κλειστό χώρο και πως ουσιαστικά υποχρεώθηκαν ακόμη και οι μη καπνίζοντες να ανεχθούν όσους τίμησαν τα πολλά τσιγάρα της βραδιάς.

Στην τελετή ήταν παρόντες και οι γονείς του ζευγαριού. Οι λίγοι καλεσμένοι που βρέθηκαν στη δεξίωση δεν είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν φωτογραφίες καθώς τους ζητήθηκε κατά την είσοδο να απενεργοποιήσουν τις συσκευές τους.


H Μαίρη-Κέιτ Όλσεν παντρεύτηκε τον ετεροθαλή αδελφό του Σαρκοζί Facebook Twitter
Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fairyland: ένα κορίτσι θυμάται τον γκέι μπαμπά της, πριν το AIDS αλλάξει τα πάντα

Πολιτισμός / Fairyland: ένα κορίτσι θυμάται τον γκέι μπαμπά της, πριν το AIDS αλλάξει τα πάντα

Η νέα ταινία Fairyland, σε παραγωγή της Σοφία Κόπολα και σκηνοθεσία του Andrew Durham, βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Alysia Abbott για την παιδική της ηλικία με τον γκέι πατέρα της στο Σαν Φρανσίσκο των '70s. Πίσω από τα γκλίτερ, τα φτερά και την μποέμ ελευθερία, ανοίγει μια πιο βαθιά ιστορία: τα παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε queer οικογένειες πριν η επιδημία του AIDS αλλάξει τα πάντ
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Πολιτισμός / Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Με αφορμή την επιστροφή του μιούζικαλ The Last Ship στο West End, ο Στινγκ μίλησε για τη χαμένη περηφάνια των ναυπηγείων, την αποβιομηχάνιση και την ανδρική ενέργεια που, χωρίς κατεύθυνση, μπορεί να γίνεται τοξική.
THE LIFO TEAM
Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα σχόλια γύρω από τις εμφανίσεις της και είπε ότι τα κορίτσια μεγαλώνουν με την ιδέα πως φταίνε τα ίδια αν οι άνδρες σεξουαλικοποιούν το σώμα τους.
THE LIFO TEAM
Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Πολιτισμός / Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Ο ηθοποιός έστειλε επιστολή υπέρ του Καρλ Ρινς, σκηνοθέτη του 47 Ronin, ο οποίος πήρε εκατομμύρια από το Netflix για μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Καλεσμένος στο podcast της Μισέλ Ομπάμα και του Κρεγκ Ρόμπινσον, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μίλησε για την AI στο Χόλιγουντ και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή».
THE LIFO TEAM
Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM