Η Σουηδία ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί άλλους πρόσφυγες και η αν. Πρωθυπουργός ξεσπά σε κλάματα

Η Σουηδία ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί άλλους πρόσφυγες και η αν. Πρωθυπουργός ξεσπά σε κλάματα Facebook Twitter
2

Με κλάματα δήλωσε η αναπληρώτρια Πρωθυπουργός της Σουηδίας ότι η χώρα δεν μπορεί να δεχτεί άλλους πρόσφυγες. «Χρειαζόμαστε μια «παύση», δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Στέφαν Λόφβεν, σε κοινή συνέντευξη με την Πράσινη αναπληρώτρια υπουργό, τονίζοντας ότι προς το παρόν η Σουηδία θα συμμορφωθεί με το «ευρωπαϊκό ελάχιστο», όπως το ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Στη συνέχεια άσκησε κριτική στην Ε.Ε., λέγοντας ότι απέτυχε στην κατανομή των προσφύγων και σημείωσε ότι η χώρα του αναγκάζεται να προσαρμόσει την σουηδική νομοθεσία, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να αναζητήσουν άσυλο σε άλλες χώρες. «Με πονάει που η Σουηδία δεν είναι πλέον ικανή να δεχθεί αιτούντες άσυλο στο υψηλό επίπεδο που το κάνει σήμερα, αλλά απλώς δεν μπορούμε πλέον», είπε. 

Η Άζα Ρόμσον δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της, εκφράζοντας τη διαφωνία της και κάνοντας λόγο για μια "κακή απόφαση». Όπως τόνισε όμως, δεν μπορεί να εγκαταλείψει την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή γιατί για το κόμμα της θα ήταν ακόμα χειρότερο.

Από την αρχή του 2015 η Σουηδία έχει δεχτεί 190 χιλιάδες πρόσφυγες.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΣ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Politico: Οι χώρες της Δύσης «βλέπουν να πλησιάζει» ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος

Η ανησυχία για έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο εντείνεται στις χώρες της Δύσης, με τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Καναδά να θεωρούν πλέον πιθανό το ξέσπασμα μιας μεγάλης διεθνούς σύγκρουσης μέσα στην επόμενη πενταετία
THE LIFO TEAM
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΚΥΛΟΣ ΜΝΗΜΑ ΤΑΦΗ

Διεθνή / Σάο Πάολο: Νέος νόμος παίρνει το όνομα σκύλου που έμεινε για 10 χρόνια δίπλα στο μνήμα της κηδεμόνος του

Ο νόμος «αναγνωρίζει τον συναισθηματικό δεσμό ανάμεσα στους κηδεμόνες και τα κατοικίδιά τους» και επιτρέπει την ταφή σκύλων και γατών σε οικογενειακούς τάφους
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια